17 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Όχι γκολ στην Τούμπα!»

Για τις διπλές αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα μίλησε στα ΣΠΟΡ και ο Λουκάς Καραδήμος. Μάλιστα ο Καραδήμος είχε αγωνιστεί στο Ντα Λουζ το 1999 και είχε βιώσει πολύ έντονα εκείνη την σπουδαία εμφάνιση του ΠΑΟΚ.


Ο Καραδήμος υποστήριξε με νόημα: «Ενας πολύ μεγάλος αντίπαλος κληρώθηκε ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ. Η Μπενφίκα είναι η ομάδα που έχει τα περισσότερα εγγεγραμμένα μέλη παγκοσμίως και η πορεία της αυτό αποδεικνύει. Πιστεύω πως αυτά τα παιχνίδια που θα δώσουν οι δύο ομάδες τον Φεβρουάριο δεν μπορούν να συγκριθούν με τις αναμετρήσεις που είχαν γίνει το 1999. Τότε ο ΠΑΟΚ είχε διεκδικήσει επί ίσοις όροις την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ημασταν όμως άτυχοι, ειδικά στην Λισσαβόνα. Είχαμε επικρατήσει με σκορ 1-2, είχαμε χάσει πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, όμως η πρόκριση χάθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Σε κάθε περίπτωση, πριν από 14 χρόνια, ο ΠΑΟΚ έδειξε πως δεν ήταν εύκολος αντίπαλος για την Μπενφίκα. Το ίδιο πιστεύω θα συμβεί και τον Φεβρουάριο».

- Τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ;

«Δεν πρέπει να δεχθεί γκολ στο πρώτο παιχνίδι. Και με 1-0 αν μπορεί να κερδίσει, θα έχει κάνει το πρώτο βήμα. Είναι πολύ δύσκολα και τα δύο παιχνίδια, όμως ο ΠΑΟΚ θα παλέψει παρά τις δυσκολίες και τις διαφορές που υπάρχουν».
Από sport103.gr 

Πηγή: PaokMania

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 2005 Πάει προς Ηράκλειο ο τελικός του Κυπέλλου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το Σάββατο (21/12) το ΑΕΚ - Κηφισιά

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γιαννιώτης: «Θα προσπαθήσω να είμαι στους Ολυμπιακούς»


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στημένη η κλήρωση του Champions League;

 

Live Streaming.21:45 AC Milan - Roma 2-2 Italy Serie A

Δεν υπάρχουν σχόλια: