18 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Στέφενς: "Είμαστε απογοητευμένοι"

Στέφενς:  Είμαστε απογοητευμένοι
Ο Χουμπ Στέφενς αφού στάθηκε αρκετά στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ συνήθως δέχεται πρώτος γκολ, αναφέρθηκε στο θέμα Κάτσε και τους Ελληνες διεθνείς. Ο Ολλανδός τεχνικός πάντως, εξέφρασε την απογοήτευση του για το αποτέλεσμα, ενώ σε ερώτηση για την βαθμολογική διαφορά με τον Ολυμπιακό, ο Στέφενς προτίμησε να κρατήσει το στόμα του κλειστό!
"Είμαστε απογοητευμένοι που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, ειδικά αν δούμε πόσο κυρίαρχοι ήμασταν σήμερα και το μόνο που θέλω είναι να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Ομως κάνουμε πάντα το λάθος να αφήνουμε τον αντίπαλο να προηγηθεί και αυτό μετά μας στοιχίζει πολύ σε ενέργεια. Μπορούμε να μάθουμε πολλά, απ' όλα τα παιχνίδια πρέπει να μαθαίνουμε. Ειδικά σε αυτά τα ματς είναι σημαντικό να βάζεις πρώτος γκολ. Θα μπορούσαμε αν πετυχαίναμε πρώτοι το γκολ στη συνέχεια να βγαίναμε εμείς στην κόντρα επίθεση. Αντίθετα είδαμε τους γηπεδούχους να παίζουν αυτοί την κόντρα επίθεση".
Για την διαφορά από τον Ολυμπιακό: "Θα μπορούσα να πω πολλά πράγματα γι' αυτό το θέμα, αλλά καμιά φορά είναι καλύτερο να μη λες τίποτα. Είμαστε και στην Αθήνα... Μερικές φορές πρέπει να χαμογελάς. Κάποιες φορές λέω ότι το να μιλάς είναι αργυρός και το να κλείνεις το στόμα σου χρυσός".
Για τα μεταγραφικά: "Μόνο όταν υπογράφει ένας παίκτης μπορείς να πεις κάτι. Δεν υπάρχει κάτι".
Για την προσαρμογή του Τζαβέλλα ως στόπερ: "Πρέπει να σας πω πως είναι ένα πράγμα που είδαμε στις προπονήσεις. Ετσι κι αλλιώς με τον Λίνο και τον Σπυρόπουλο είμαστε καλυμένοι στα αριστερά. Ο Τζαβέλλας έχει ανταπεξέλθει πολύ καλά έως τώρα".
Για τις χαμένες ευκαιρίες: "Δεν με προβληματίζει παραπάνω Είχαμε και με τον Απόλλωνα πολλές ευκαιρίες και πολλά κόρνερ. Είναι γεγονός ότι πρέπει να μάθουμε όταν έχουμε την μπάλα να κάνουμε γκολ, όμως, εμείς καταφέραμε από ένα λάθος πλάγιο να δεχτούμε γκολ. Αφού έχουμε την μπάλα στα πόδια μας πρέπει να μάθουμε να σκοράρουμε πρώτοι. Πιστέψτε με ότι πριν από δύο μήνες δεν ήμασταν τόσο κυρίαρχοι, όσο στα τελευταία παιχνίδια, αλλά σαφώς θα πρέπει να βελτιώσουμε λίγο την εκτελεστικότητά μας".
Για τον Κάτσε: "Ο Κάτσε είναι μέλος του ΠΑΟΚ και όλοι είμαστε μέλοι της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Ελπίζω και εκείνος. Το γεγονός ότι έχει να παίξει αρκετούς μήνες μας κάνει να πρέπει να τον βάλουμε σταδιακά. Και σήμερα θα τον βάζαμε, αλλά προτίμησα τον Λίνο επειδή κάναμε πολλές σέντρες και θέλαμε έναν παίκτη να φέρει σωστά την μπάλα μέσα στην περιοχή. Πιστεύω σιγά σιγά να ενσωματωθεί και ο Κάτσε. Ολοι ζούμε γύρω από τον ΠΑΟΚ και όλοι είμαστε οικογένεια του ΠΑΟΚ. Εχω ακούσει ότι κατηγορούν και τους διεθνείς ότι παίζουν καλύτερα με την Εθνική, πρέπει να τους υποστηρίξουμε". 

Πηγή: Goal

Live Streaming.19:30 Olympiakos - PAS Giannina,Live Streaming19:30 Levadiakos - Panathinaikos

 

Live Streaming.17:15 Atromitos - PAOK Saloniki 1-1,Panathinaikos - Kalloni Lekanopedio 2-0,Xanthi - OFI Crete 2-1,Panaitolikos - Platanias 3-0ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ


Streaming.21:45 Stoke City vs Manchester United,Live Streaming.21:45 Tottenham Hotspur vs West Ham United

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κανονικά στο τιμόνι της Τότεναμ ο Σέργουντ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΗΧΗΣΑΝ «ΚΑΜΠΑΝΕΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΑ Πρόστιμο 100.000 ευρώ σε ΠΑΟ και άλλες τέσσερις

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τρεις ''θρύλοι'' της ΑΕΚ σε γραμματόσημο

Δεν υπάρχουν σχόλια: