28 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανησυχεί για την επιστροφή Διαμαντάκου στον Πειραιά

Ο Πελέ μετακομίζει στον Ολυμπιακό και στον Εργοτέλη χτύπησε... κόκκινο για τον Διαμαντάκο. Οι Κρητικοί κάθονται σε «αναμμένα κάρβουνα», καθώς στον Ολυμπιακό σκέφτονται σοβαρά την επιστροφή του 20χρονου επιθετικού, ο οποίος με τα θεαματικά γκολ που έχει σημειώσει ως τώρα στο πρωτάθλημα έχει εντυπωσιάσει όπως φαίνεται και τον Μίτσελ.
Στον Εργοτέλη, όμως, δεν θέλουν ούτε να το σκέφτονται πως μεσούσης της περιόδου θα χάσουν ακόμη ένα «γρανάζι» της ενδεκάδας. Ούτε πιστεύουν πως αυτοί οι παίχτες που τους προτείνει ο Ολυμπιακός (Σέποβιτς, Βλαχοδήμος, Ντε Βινσέντι κ.ά.) θα μπορέσουν να τους βοηθήσουν άμεσα. Τον μόνο που ζήτησαν οι Κρητικοί από τον Ολυμπιακό, κι αυτόν στα πλαίσια της μεταγραφής του Πελέ, είναι ο Κάρολ, αλλά εισέπραξαν την αρνητική απάντηση του Βορειοϊρλανδού γκολκίπερ, καθώς δεν επιθυμεί στα μέσα της σεζόν να αλλάξει περιβάλλον και συνήθειες στα παιδιά του. 

Πηγή: Εθνοσπορ

Live Streaming.14:45 West Ham - West Bromwich England Premier League 

Live Streaming.17:00 Manchester City - Crystal Palace,Live Streaming.17:00 Norwich - Manchester United,Live Streaming.17:00 Aston Villa - Swansea,Live Streaming.17:00 Hull - Fulham England Premier League Eastern European Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Euroleague Opera

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ρικιάρντο: «Στα ίσα με Φέτελ»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φιλικό για να ευχαριστηθεί ο Μέσι

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Είμαι Μπενφίκα ρε Άγιε Βασίλη…» (video)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:;O Αθλητισμός η λύση στην κρίση, παγκοσμίως!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπαρτσελόνα-Γκραν Κανάρια 62-52,Μπανταλόνα - Ρεάλ Μαδρίτης 68-72

Δεν υπάρχουν σχόλια: