27 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η AS «Φεύγει από τη Ρεάλ ο Κασίγιας, αν...»

«Φεύγει από τη Ρεάλ ο Κασίγιας, αν...»
Ετοιμος να διαβεί την πόρτα της εξόδου της Ρεάλ μετά από 23 ολόκληρα χρόνια είναι σύμφωνα με την «AS» ο έμπειρος πορτιέρο, Ικερ Κασίγιας, αν δεν κερδίσει ξανά τη θέση του κάτω από τα γκολπόστ της «βασίλισσας». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Κασίγιας έχει πάρει την απόφαση του. Είναι έτοιμος να φύγει από τη Ρεάλ, αν ο «Καρλίτο» δεν του εμπιστευθεί θέση στην ενδεκάδα. Ο «Αγιος Ικερ» παίζει μόνο σε Κύπελλο και Champions League και αυτό δεν τον ικανοποιεί. Ετσι επιθυμεί να φύγει και να μετακομίσει σε σύλλογο, όπου θα ΄χει θέση βασικού με την εφημερίδα να εκτιμά πως κάτι τέτοιο μπορούν να του προσφέρουν τόσο ο Πελεγκρίνι στη Σίτι ελέω αστάθειας Χαρτ όσο και η Αρσεναλ με δεδομένη την παρουσία του Σέζνι.
Ετσι γίνεται εύκολα αντιληπτό πως το καλοκαίρι του 2014 θα είναι ιδιαιτέρως θερμό για τον Κασίγιας που εκτός των άλλων έχει εξαιρετικά παχυλό συμβόλαιο με τους Καστιγιάνους.
Για όσους το αγνοούν αμείβεται με επτά εκ. ευρώ το χρόνο και έχει συμβόλαιο έως το 2017. Οπερ σημαίνει πως μαζί με την εφορία στοιχίζει στη Ρεάλ τα διπλά κάθε χρόνο. Και είναι πολλά τα λεφτά ακόμα και για τη Ρεάλ για έναν παίκτη που μένει περισσότερο στον πάγκο παρά είναι εντός γηπέδου. 

Πηγή: Goal

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απευθείας η Ελλάδα στους ομίλους του Europa League

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ Μουρίνιο: «Με σκοτώνουν, νιώθω κουρασμένος»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σταμάτησε πάνω στο... δοκάρι! (vid)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συνεχίζει για Ενόχ και Μάρτενς ο ΠΑΟΚ!


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: