8 Δεκ 2013

ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β/Α ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΙΚΩΝ 6-0 ημιχρ. 4-0

-ΦΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ:Στο 3' απο φαουλ που κερδισε ο Madalin στη γωνια της μεγαλης περιοχης,ο Μιχελακος Αρης ανελαβε την εκτελεση του και με ενα αριστοτεχνικο χτυπημα εστειλε την μπαλα στο δεξι παραθυρακι του τερματοφυλακα του Εθνικου Βατικων, γραφοντας το 1-0.
-Στο 5' σε σεντρα του Madalin απο τα πλαγια και αφου πρωτα χορεψε 3 παιχτες του Εθνικου Β. ο Μιχελακος  Αγης εξ επαφης δεν προλαβε να σπρωξει την μπαλα στα διχτυα.
-Στο 6' απο εκτελεση κορνερ παιχτης του Ευρωτα πηρε αρχικα την κεφαλια, (πιθανον ο Αλιμπαλης Γιωργ.) η μπαλα πηρε υψος και πανω στον πανικο που δημιουργηθηκε στην αμυνα των φιλοξενουμενων,εκ νεου παιχτης του Ευρωτα προλαβε να σουταρει γρηγορα αλλα η μπαλα βρηκε στο δεξι καθετο δοκαρι του τερματ.του Εθνικου Β.και ο παντα μεσα στις φασεις, Αλιμπαλης Γιωργ. την εστειλε με προβολη στα διχτυα κανοντας το 2-0
-Στο 10' ο Madalin εκανε μια ακομα επιδειξη των ικανοτητων του και κανοντας ανω κατω το αριστερο ακρο της αμυνας του Εθν. Βατικων στο σημειο του κορνερ, εκανε παραλληλη σεντρα προς την εστια του τερματοφυλακα και ο επερχομενος Μιχελακος Αρης πετυχε το δευτερο προσωπικο του γκολ,κανοντας το 3-0 νωρις νωρις.
-Στο 23' χρειαστηκε ο τερματοφυλακας του Ευρωτα Μπασουρακος Κ. να διωξει σε κορνερ απο ενα πλαγιο σουτ που εγινε απο παιχτη του Εθν. Βατικων στην κλειστη του γωνια.
-Στο 29' απο εκτελεση κορνερ ο Τζαμουρης Στελιος* πηρε την κεφαλια και εστειλε την μπαλα στα διχτυα κανοντας το 4-0.(το γκολ επισημα και συμφωνα με την ιστοσελιδα της Ε.Π.Σ Λ το χρεωνουν στον Αλιμπαλη Γιωργο,η μπαλα μετα την κεφαλια,εδειξε να βρηκε πανω του,θα το διασταυρωσουμε...επιβεβαιωση το γκολ ειναι οντως του Γιωργου Αλιμπαλη...)
-Στο 36' ο Μιχελακος Αρης σουταρε δυνατα εξω απο την περιοχη και ο τερμ. του Εθν. Βατικων λιγο ελειψε να δεχτει κι αλλο γκολ απο το μικρο του Ευρωτα.
-Στο 38'  ο βοηθος του διαιτητη μαλλον ειχε αλλου το μυαλο του γιατι ο παιχτης του Ευρωτα  που σημειωσε το γκολ δεν ηταν σε καμια περιπτωση οφ-σαιτ γιατι η μπαλα γυρισε πισω απο την γραμμη του αουτ.
-Ο Ευρωτας εκανε το ιδανικοτερο ξεκινημα με πολλες αλλαγες στην βασικη του συνθεση για πρωτη φορα στο πρωταθλημα, που ηταν ενα κραμα εμπειριας και νεαρων ποδοσφαιριστων και μεσα σ΄ ενα 10' καθαρισαν το παιχνιδι και για μια ακομα φορα απεδειξαν οτι ειναι μια ομαδα με πολυ καλα στοιχεια και δικαια  βρισκεται στην κορυφη της βαθμολογιας.
-Ο Εθν. Βατικων μετα το 3-0 που ειχε ηδη διαμορφωθει απο το 10'  δεν εδειξαν τιποτα το αξιολογο απο αγωνιστικης πλευρας.
-ΦΑΣΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: Στο 72' ο Αλιμπαλης Γιωρ. εβγαλε την σεντρα και ο Μιχελακος Αγης απο κοντα εχασε μεγαλη ευκαιρια για πετυχει γκολ.
-Στο 74'  ειχαμε επαναλειψη της παραπανω φασης, με τους ιδιους πρωταγωνιστες και  ιδια καταληξη.
-Στο 77' ο Αλιμπαλης Γιωρ. εβγαλε την σεντρα και ο Μιχελακος εχασε μεγαλη ευκαιρια για να σημιωσει γκολ.
-Στο 82' ομως ο παραπανω παιχτης Μιχελακος Κωστ. υστερα απο εντυπωσιακο συνδιασμο συμπαιχτων του και μονος απεναντι απο τον τερματοφυλακα του Εθν. βατικων εκανε το 5-0.
-Στο 84' ο Αλιμπαλης Γιωρ. εκανε ενα εκπληκτικο σε εκτελεση, σουτ  και ο τερματοφυλακας του Εθν. Βατικων εκανε μια εντυπωσιακη αποκρουση, που μαλλον θα ειναι και το μονο που θα θυμαται απο το σημερινο παιχνιδι . 
-Στο 88' σε μια αψογη συνεργασια των παιχτων του Ευρωτα Ελους που δεν προλαβαμε να δουμε ποιοι ηταν, ο προ-τελευταιος αποδεχτης της μπαλας ενω μπορουσε να σκοραρει, εδωσε πασα στον Μιχελακο Αγη που εκανε το τελικο 6-0, που αποτελει και το μεγαλυτερο σκορ στις 9 αγωνιστικες του πρωταθληματος .
-Στο 89' απο εκτελεση φαουλ παιχτης του Εθν. Βατικων εκανε την κεφαλια,αλλα ο τερματοφυλακας του Ευρωτα Μπασουρακος Κυριακος ,πεφτοντας στην δεξια του γωνια απεκρουσε την μοναδικη καλη στιγμη σε ολο τον αγωνα για τους φιλοξενουμενους.
-Ο Ευρωτας Ελους στο δευτερο ημιχρονο επαιξε παιχνιδι αναμονης και εδωσε καποια μικρη πρωτοβουλια για καποιο 20λεπτο στον Εθν. Βατικων που ομως το παιχνιδι του ηταν χλιαρο και εντελως ανουσιο.Στο τελευταιο τεταρτο ο Ευρωτας ηταν  καταιγιστικος οπως τα πρωτα 10 λεπτα,του πρωτου ημιχρονου και θα μπορουσε να πετυχει και αλλα γκολ.
-Οι παιχτες του Εθν. Βατικων η μονη τεχνικη που ειχαν ηταν να παιζουν αντιαθλητικα, υπο την ανοχη του διαιτητη που δεν εδειχνε στις φασεις αυτες, ουτε την κιτρινη καρτα.

-ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ:1).Μπασουρακος Κυριακος,2).Τζανετακος Σπυρος(στο 71' Ταμβακολογος Μιχαλης), 3).Πουλακος Δημητρης (στο 18' Κρητικακος Γιωργος Μαν.)4).Τζαμουρης Στελιος,5).Μπογρης Γεωργιος,6).Συριοπουλος Παναγιωτης7).Μιχελακος Αρης  ,8).Αλιμπαλης Γιαννης,9).Αλιμπαλης Γιωργος10).Madalin Ronsea(στο 64' Μιχελακος Κωστας).,11)Μιχελακος Αγης
  • ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ:Ανα αγωνιστικη ημερα και με κοκκινα γραμματα τα εντος εδρας τερματα. 
  • 1).ΑλιμπαληςΓιωργος:1η,3η,3η,,4η,6η,6η,6η,
  •    7η,,9η,9η.
  • 2).Μadalin Ρoncea:2η,3η,6η,7η,
  • 3).Τζαμουρης Νικος:2η,5η,6η,7η,
  • 4).Mιχελακος Aρης Θ:7η,9η,9η
  • 5).Κλαψης Χρηστος:,5η
  • 6).Μιχελακος Αγης:,9η
  • 7).Αλιμπαλης Αλεξαντρος Δημ:.
  • 8). Τζαμουρης Στελιος:.
  • 9).Μιχελακος Κωστας:9η
  • 10) Αυτογκολ:2η
  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της 4ης αγωνιστικης  
  1. Ευρωτας Ελους.......25..33--7
  2. Α.Σ Απιδιας.............20..14--7
  3. Αμυκλιακος.............16..16-11
  4. Πανγυθεατικος Γ.Σ...15..20-10
  5. Βοιας Νεαπολης.......14..17-13
  6. Εθνικος βατικων......12..15-17
  7. Α.Ο Δαφνιου...........11...9--9
  8. Καστρο Γερακιου......11.15-16
  9. Κρονος Αγ./Δημ........8..10-19
  10. Ταξιαρχαι Νιατων......8...10-19
  11. Α.Σ Μανης................5...11-28
  12.  Ηφαιστος Βρονταμα.4....5-19
  • 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ 7 και 8/12/2013:Α.Ο Δαφνιου-Αμυκλιακος 1-2,Κρονος Αγ./Δημ-Α.Ο Απιδιας 1-2(7/12),Βοιας Νεαπολης-Α.Σ Μανης 5-0,Ευρωτας Ελους-Εθνικος Βατικων 6-0,Ηφαιστος Βρονταμα-Καστρο Γερακιου 0-2,Πανγυθεατικος Γ Σ-Ταξιαρχαι Νιατων 5-0(7/12).
  • 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ:Α.Ο Δαφνιου -Κρονος Αγ.Δημητριου,Αμυκλιακος-Βοιας Νεαπολης,Α.Σ Απιδιας-Ευρωτας Ελους,Α.Σ Μανης-Ηφαιστος Βρονταμα,Εθνικος Βατικων-Πανγυθεατικος Γ.Σ,Καστρο Γερακιου-Ταξιαρχαι Νιατων

Δεν υπάρχουν σχόλια: