5 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:550 εισιτήρια στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Ολοκληρώθηκε η τρίωρη σύσκεψη των εκπροσώπων όλων των φορέων για τα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού που θα γίνει το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 16.00 στο γυμναστήριο του Μίλωνα «Κροίσος Πέρσης» στη Νέα Σμύρνη.


Η σύσκεψη έγινε στο γυμναστήριο και συμμετείχαν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., εκπρόσωπος της ΔΕΑΒ, της NOVA, ο Γιώργος Κερκινές εκ μέρους της ΕΣΑΠ, οι Μάνος Μακρής, Ζαχαρίας Καμαρίκος, Κώστας Χαλέμος από το ΤΑΑ ΑΕΚ και ο Νίκος Μαντούβαλος από το ΤΑΑ Ολυμπιακός. Αποφασίστηκε μεταξύ άλλων:
► Να δοθούν 550 εισιτήρια στη γηπεδούχο ΑΕΚ.
► Να γίνουν όλοι οι προβλεπόμενοι έλεγχοι στην είσοδο όλων των θεατών.
► Να υπάρξει σχέδιο ασφαλείας για την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού.
► Να υπάρξουν κενές σειρές θεατών σε σημεία που βρίσκονται κοντά στους αθλητές.
► Στη μικρή κερκίδα που βρίσκεται πίσω από τους πάγκους των ομάδων θα βρίσκονται μόνο επίσημοι και όσοι κατέχουν προσκλήσεις.
► Χωροθέτηση δημοσιογραφικών και λειτουργία wi-fi για την εξυπηρέτηση των εκπροσώπων του Τύπου καθώς και τοποθέτησης της ειδικής εξέδρας για τις τηλεοπτικές κάμερες της NOVA που θα μεταδώσει τον αγώνα το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013 στις 16.00.
► Επίσης έγινε ενδελεχής έλεγχος σε όλους τους κύριους και βοηθητικούς χώρους του γυμναστηρίου. 


Πηγή: Sport.gr
Live Streaming.20:00 Panathinaikos - Iraklis Psachna FC Greece Cup

Live Streaming.20:00 Siena - Zielona Gora.Live Streaming.20:30 Galatasaray Crown - Unicaja Malaga Euroleague Eastern European Summer Time

Δεν υπάρχουν σχόλια: