23 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μουρίνιο "Είμαι πρόθυμος να μείνω άλλα 12 χρόνια στην Τσέλσι"

Ζοζέ Μουρίνιο πιστεύει ότι η σταθερότητα είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη ομάδα και δηλώνει ότι θα ήθελε να παραμείνει προπονητής της Τσέλσι για άλλα 12 χρόνια και πριν το τέλος της καριέρας του να αναλάβει μια εθνική ομάδα.


Ο Μουρίνιο είχε βρεθεί για τρία χρόνια στην Τσέλσι και επέστρεψε το καλοκαίρι σε αυτή, επειδή αγαπάει την ομάδα και είναι ενθουσιασμένος από την απόδοση και τους στόχους της.
Μάλιστα, ενόψει τους ματς της Δευτέρας (23/12) με την Άρσεναλ δηλώνει ότι θέλει να παραμείνει για δώδεκα χρόνια στην Τσέλσι -παρόλο που το συμβόλαιο του με την ομάδα είναι το χειρότερο των τελευταίων έξι χρόνων της καριέρας του- και προβλέπει μια χρυσή εποχή για τους "μπλε". Παράλληλα, δεν φοβάται να πειραματιστεί στο μέλλον με μια εθνική ομάδα για να την οδηγήσει στο Μουντιάλ.





"Ρεαλιστικά, ελπίζω να αποφασίσουμε ομόφωνα και χαρούμενα με την ομάδα είτε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας είτε να χωριστούμε. Προσωπικά, θα μου άρεσε να μείνω για 12 χρόνια. Τον επόμενο μήνα θα κλείσω τα 51, θα έλεγα λοιπόν 12 χρόνια και μετά θα αφιέρωνα 2 για να συνεργαστώ με μια εθνική ομάδα και να την οδηγήσω στο Μουντιάλ. Και συγκεκριμένα θα προτιμούσα την εθνική Πορτογαλίας ή σαν δεύτερη επιλογή την εθνική Αγγλίας"  Δήλωσε στη Guardian ο Πορτογάλος τεχνικός κάποιες ώρες πριν την αναμέτρηση των "μπλε" με την Άρσεναλ.
Και συνέχισε " Το βασικό προσόν για να προχωρήσει μια ομάδα είναι η σταθερότητα. Αν θες να βελτιώσεις τους παίκτες σου θα πρέπει να τους βοηθήσεις να κατακτήσουν τη σταθερότητα, με τη δική σου σταθερότητα ιδεών, φιλοσοφίας, τακτικής παιχνιδιού, ακόμη και ηγεσίας. Η σταθερότητα είναι πολύ σημαντική, κάθε επιτυχία έρχεται με τη αυτή".
Ο Μουρίνιο αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με την Ρεάλ Μαδρίτης σε αντιπαράθεση με την Τσέλσι. "Ήρθα στην Τσέλσι επειδή αγαπάω την ομάδα.'Οχι επειδή δεν είχα άλλες ευκαιρίες. Είχα πολλές προτάσεις. Άλλωστε προηγουμένως δούλευα με την Ρεάλ Μαδρίτης. Έφυγα επειδή ήθελα εγώ, όχι επειδή ήθελα εκείνοι. Θα μου ήταν εύκολο αντί να συνεργαστώ με την Τσέλσι να διάλεγα μια εύκολη ομάδα και συνεπώς μια ευκολότερη δουλειά. Και προφανώς δεν ήρθα στην Τσέλσι για οικονομικούς λόγους. Στην Ρεάλ Μαδρίτης το συμβόλαιο μου, μου έδινε πολύ περισσότερα λεφτά. Δεν είμαι στην Τσέλσι επειδή ήταν μια ομάδα έτοιμη να κατακτήσει το Πρωτάθλημα. Με την Τσέλσι έκανα το χειρότερο συμβόλαιο μου των τελευταίων έξι χρόνων και είμαι εδώ επειδή αγαπώ την ομάδα και το διαφορετικό σχέδιο της".

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.19:30 PAS Giannina - Aris Thessaloniki FC(Link?)

Live Streaming.22:00 Arsenal - Chelsea England Premier League Eastern European Time

ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-ΚΡΟΝΟΣ Αγ.Δημ 3-0. ημιχρ. 0-0

 

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Ντέιβιντ Μπλατ για το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα ρεκόρ θέλουν τον Λάσο τους!

 

Live Streaming.21:45 Inter - AC Milan 1-0 (vid) Italy Serie A,Valencia CF - Real Madrid Spain 2-3 (vids+pics)LIGA BBVA

Δεν υπάρχουν σχόλια: