25 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πέρεθ: Ψύχωση με το 10ο Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ παραδέχτηκε στο χριστουγενιάτικο μήνυμα που απηύθυνε προς τους φίλους της Ρεάλ, πως όλοι λίγο-πολύ στο σύλλογο σκέφτονται το πώς θα κατακτηθεί το 10ο Κύπελλο Πρωταθλητριών

Έντεκα χρόνια πέρασαν από εκείνη τη μαγική βραδιά της Γλασκώβης, όπου το απίστευτο μονοκόμματο βολ-πλανέ του Ζινεντίν Ζιντάν χάρισε ουσιαστικά το 9ο Τσάμπιονς Λιγκ στην ιστορία της Ρεάλ και από τότε ο μεγάλος πόθος των "madrilistas" ανά τον πλανήτη είναι ένας.
Να γίνει η "βασίλισσα" η πρώτη ομάδα με διψήφιο αριθμό Κυπέλλων Πρωταθλητριών στο παλμαρέ της, επίτευγμα που φάνταζε σίγουρα ασύλληπτο για τον καθένα όταν γεννήθηκε η διοργάνωση το 1955.
Ο πόθος αυτός εξωτερικεύτηκε μάλιστα και από τον διοικητικό ηγέτη της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος στο μήνυμά του προς τους φίλους της ομάδας για τις ημέρες των Χριστουγέννων, δήλωσε μεταξύ άλλων:
"Αυτό που θέλουμε είναι κατακτάμε τίτλους στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ίσως και να έχουμε λίγο ψύχωση με το... Δέκατο, αλλά αυτό είναι που θέλουμε περισσότερο.
Συνολικά πάντως, και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ, θέλουμε πάνω απ'όλα να παίζουμε καλά και να κερδίζουμε τίτλους" 

Πηγή: AEK365

Live Streaming.21:30 New York Knicks vs Oklahoma City Thunder NBA Eastern European Summer TimeDen

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Νέο πρόβλημα σε στάδιο

 

ΤΟ ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ BLOG TOY ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΣΤΟ Δ.Σ,ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ.ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΟΣΙΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: