13 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πούλησε 104.765 δολάρια τα παπούτσια του Μάικλ Τζόρνταν!

Πούλησε 104.765 δολάρια τα παπούτσια του Μάικλ Τζόρνταν!Η τιμή πώλησης του συγκεκριμένου ζευγαριού αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ

Το 1997 στο περίφημο "Flu Game" όταν οι Σικάγο Μπουλς είχαν κερδίσει τους Γιούτα Τζαζ στον πέμπτο τελικό του NBA ο Μάικλ Τζόρνταν είχε δωρίσει τα παπούτσια του στον Πρέστον Τρούμαν ο οποίος 16 χρόνια μετά αποφάσισε να τα πουλήσει.
Ο αγοραστής, που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, πήρε τα παπούτσια δίνοντας στον Τρούμαν 104.765 δολάρια, τιμή πώλησης που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ. Η προηγούμενη επίδοση αφορούσε και πάλι παπούτσια του Τζόρνταν με έναν νεαρό να δίνει 31.070 δολάρια.
Ο Τρούμαν, ήταν ένα από τα παιδιά που καθάριζαν το γήπεδο κατά τη διάρκεια των time out στον συγκεκριμένο αγώνα, ο οποίος στο τέλος, είχε το θάρρος να ζητήσει από τον Μάικλ Τζόρνταν ένα αυτόγραφο, ωστόσο ο Τζόρνταν αποφάσισε να του δώσει τα... παπούτσια του. Ο Τρούμαν τα φύλαξε σε θυρίδα για περισσότερο από 16 χρόνια και τελικά, λόγω της οικονομικής στενότητας της οικογένειάς του, αποφάσισε να τα... πουλήσει.
Ο ίδιος ο Τρούμαν πάντως, δηλώνει πως από εκείνη τη στιγμή και μετά είχε αναπτύξει μια ξεχωριστή σχέση με τον Τζόρνταν, καθώς στον επόμενο αγώνα του έφερε την αγαπημένη του σάλτσα μήλου, την οποία συνήθιζε να τρώει πριν από τους αγώνες του. 


Πηγή: AEK365

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Μεντζανί φεύγει, έρχεται ο... Μιγκέλ Τόρες

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ 9ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: