3 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΟΚ.Έσπασε αρνητική παράδοση 10 χρόνων

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς από την αρχή της περιόδου δήλωσε ότι «πρέπει να μάθουμε να ζούμε στους ευρωπαϊκούς ρυθμούς, να μάθουμε να ζούμε με τρία ματς την εβδομάδα». Εφέτος μετά από δύο αποτυχημένες απόπειρες σε Αγρίνιο και Φάληρο, ο ΠΑΟΚ βρήκε τη συνταγή της επιτυχίας...


Ιστορικά ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στην εναλλαγή Ευρώπης – Ελληνικού πρωταθλήματος, ιδιαίτερα όταν έναν εκτός έδρας διεθνή αγώνα ακολουθεί εκτός έδρας αγώνας για το ελληνικό πρωτάθλημα. Στις 32 προηγούμενες τέτοιες περιπτώσεις των διπλών ταξιδιών σε Ευρώπη και Ελλάδα, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η αναμέτρηση με τη Βίνερ στην Αυστρία για το Κύπελλο Εκθέσεων της περιόδου 1965/66, ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής απ' το εκτός έδρας ματς του ελληνικού πρωταθλήματος μόλις επτά φορές.
Στην 33η περίπτωση πανηγύρισε ξανά τη νίκη εκτός έδρας, αυτή τη φορά στα Γιάννινα επί του ΠΑΣ έπειτα από το πιο μακρύ και κουραστικό ταξίδι στην ευρωπαϊκή ιστορία του Δικέφαλου, στην Αστάνα του Καζακστάν.
Η προηγούμενη αντίστοιχη επιτυχία ήταν πριν από μια δεκαετία όταν μετά τη νίκη επί της Λιν για το Κύπελλο UEFA με 0-3 ακολούθησε νικηφόρο πέρασμα με το ίδιο σκορ απ' το Ηράκλειο επί του ΟΦΗ.
Οκτώ φορές ο ΠΑΟΚ μετά από ευρωπαϊκό εκτός έδρας έμεινε ισόπαλος σε εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος, ενώ η ήττα απ' τον Ολυμπιακό στο Φάληρο μετά το εκτός έδρας ευρωπαϊκό ματς με τη Μακάμπι Χάιφα ήταν η 17η συνολικά σ' αυτά τα 33 συνεχόμενα ταξίδια σε Ευρώπη και Ελλάδα του Δικέφαλου. 

Πηγή: PaokMania

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η Μαδρίτη τιμά την καριέρα του Αλόνσο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πλατινί: Τα στημένα, είναι η μεγαλύτερη απειλή

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λεβάντε: Δεν σκέφτεται επιστροφή ο Βύντρα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Έχουμε οπαδούς-πρόβατα στην Ελλάδα; Μπεεε... (vid)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το αστέρι της Ρεάλ που έφυγε νωρίς (BINTEO)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΥΔΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΚΑΛΆΣ ΟΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΤΕΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟΣ..."Αεροδρόμιο" έκαναν τον Ευρώτα στη Σκάλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: