27 Νοε 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΚΡYΜΑΝΙΚΑ Ο ΓΑΛΛΟΣ Ο Φλαμινί έκοψε τα μανίκια του και εκνεύρισε τον Βενγκέρ!

ΠΗΓΗ: Daily Mail
Τα μακριά μανίκια δεν βολεύουν τον Μάθιου Φλαμινί και ο παίκτης της Άρσεναλ στον χθεσινό αγώνα με την Μαρσέιγ, για δεύτερη φορά τα έκοψε με ένα ψαλίδι, προκαλώντας τον εκνευρισμό του προπονητή των «κανονιέρηδων», Αρσέν Βενγκέρ! Η Άρσεναλ είναι στα καλύτερα της φέτος, καθώς είναι πρώτη στην βαθμολογία του αγγλικού πρωταθλήματος και πάει φουλ για την πρόκριση στους «16» του Champions League. Όμως παρόλα αυτά το μήκος των μανικιών στην φανέλα του Φλαμινί προκάλεσε μουρμούρα.
Ο Φλαμινί έκοψε τα μακριά μανίκια με ένα ψαλίδι μέχρι τον αγκώνα και είχε κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα στον αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Αυτό πάει κόντρα στην παράδοση της Άρσεναλ που θέλει όλους τους παίκτες να φορούν τις ίδιες φανέλες, οι οποίες έχουν επιλεγεί από τον αρχηγό των «κανονιέρηδων».
Ο Αρσέν Βενγκέρ λοιπόν είπε για το θέμα: «Δεν μου άρεσε και δεν θα το κάνει ξανά. Μου προκάλεσε έκπληξη που έκανε κάτι τέτοιο, δεν το θέλουμε αυτό»
Ο ίδιος ο παίκτης από την άλλη υπερασπίστηκε την επιλογή του κοντομάνικου και δήλωσε: «Παίζω σε κορυφαίο επίπεδο για 10 χρόνια. Μου αρέσει να φοράω κοντά μανίκια, αυτό μου αρέσει να κάνω»

Πηγή: Goal

Live Streaming.19:00 CSKA Moscow - Bayern Munchen Champions League

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Την αρχή... οι Νέοι

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:NBA | Η «πτήση» του Ολαντίπο (vid)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ...ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ ΜΟΥΡΙΑ 80 ΒΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: