30 Νοε 2013

Live Streaming.19:30 Apollon Smirnis - Panathinaikos 1-1 ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Απόλλων-Παναθηναϊκός 1-1

Ο Μπεργκ σκόραρε νωρίς, ο Παναθηναϊκός πέταξε στα σκουπίδια τις φάσεις για ένα εύκολο βράδυ στη Ριζούπολη και ο Απόλλων τον τιμώρησε. Ο Παντελιάδης, στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, διαμόρφωσε το τελικό 1-1 και στέρησε από τους "πράσινους" την ευκαιρία να μείνουν μόνοι τρίτοι στη βαθμολογία.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Eικόνα αγώνα:
Ας κάνουμε μια παρατυπία κι ας αρχίσουμε την περιγραφή από το δεύτερο μέρος, εκεί που ο Παναθηναϊκός την πάτησε σαν πρωτάρης και από το πουθενά βρέθηκε να κυνηγά το γκολ της νίκης, αυτό που το πετούσε με... χαρακτηριστική άνεση στα σκουπίδια στα πρώτα 45 λεπτά.
Ο Απόλλων έκανε το αυτονόητο. Αφού γλίτωσε στο πρώτο μέρος μόνο με 0-1, ευτύχησε να ισοφαρίσει με τον Παντελιάδη στο 47' (πρώτη επαφή μετά την είσοδό του στο ματς) και να βάλει δύσκολα στους φιλοξενούμενους που αν είχαν το καθαρό μυαλό και τη διάθεση, θα μπορούσαν να φτάσουν σε ένα θριαμβευτικό αποτέλεσμα.
Το γκολ του Μπεργκ στο 6ο λεπτό -το θαυμάσιο γκολ του Μπεργκ, για να το θέσουμε καλύτερα- αυτό έδειχνε. Οτι το τριφύλλι θα περάσει ένα εύκολο βράδυ στη Ριζούπολη. Είχε τις ευκαιρίες να το κάνει, αλλά οι περισσότερες πέρασαν από τα πόδια του Αμπεϊντ χωρίς ευτυχή κατάληξη. Με αυτά και με αυτά το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς να αλλάξει το 0-1 και η συνέχεια έμελλε να είναι... χιτσκοκική.
Ο Απόλλων ισοφάρισε, ανέβηκε αισθητά στο δεύτερο μέρος, πίεσε και έδειξε στους φιλοξενούμενους πως ένα παιχνίδι δεν τελειώνει αν δεν... τραγουδήσει η χοντρή. Το 1-1 του 47' έκανε ζημιά στους "πράσινους" που έχασαν τον προσανατολισμό τους στον αγωνιστικό χώρο. Εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτή του πρώτου ημιχρόνου, δηλαδή, που έφερε και τις αναμενόμενες αλλαγές από τον Αναστασίου. Μέσα ο Ατζαγκούν μέσα και ο Κλωναρίδης, γέμισε η επίθεση, αλλά με τον χρόνο να κυλά χωρίς κάτι αξιοσημείωτο.
Οσο περνούσε η ώρα, ο Απόλλων έριχνε το βάρος στο να κλείνει τον άξονα βραχυκυκλώνοντας την ανάπτυξη του Παναθηναϊκού και σε συνδυασμό με τις σχεδόν ανύπαρκτες πτέρυγες, η μόνη λύση για να έρθει το δεύτερο γκολ από τους "πράσινους" ήταν ένα στημένο ή κάποια προσωπική ενέργεια. Τίποτε από αυτά δεν έγινε. Οι γηπεδούχοι κράτησαν με άνεση το 1-1 και πήραν ένα πολύτιμο βαθμό, αφήνοντας τους "πράσινους" να απορούν πως έχασαν ένα δικό τους παιχνίδι και τον Γιάννη Αναστασίου να αφήνει υπονοούμενα για τη διαιτησία του Ζαχαριάδη.

Πηγή: Contra

Δεν υπάρχουν σχόλια: