28 Νοε 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ωρα... ραντεβού στον ΠΑΟ!

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος στον Παναθηναϊκό για το ραντεβού του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Γιάννη Αλαφούζο, ένα ραντεβού που ενδέχεται να αλλάξει το ρου της ιστορίας της πράσινης ΠΑΕ.


Στις 14.00GR η συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ, ενώ αμέσως μετά ο Γιάννης Αλαφούζος θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου, γνωστοποιώντας το περιεχόμενο της συζήτησης και την πρόταση - πλάνο του διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία (το έλλειμμα και οι υποχρεώσεις της ΠΑΕ), ώστε να κάνει τη σχετική ενημέρωση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος με τη σειρά του θα τα αξιολογήσει - μελετήσει με τους συνεργάτες του, ώστε να διαπιστωθεί αν το πλάνο που έχει κατά νου μπορεί να βρει εφαρμογή.
Τα "κομβικά" σημεία, όπως τα "υπογραμμίζει" σημερινό δημοσίευμα του Goal, είναι τέσσερα και ασφαλώς όλα αφορούν στο οικονομικό κομμάτι. Το πρώτο έχει να κάνει με το ύψος του ελλείμματος, το οποίο σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις του κ.Αλαφούζου είναι περί τα 24 εκατ. ευρώ.
Το δεύτερο σκέλος έχει να κάνει με τα δάνεια της ΠΑΕ και πολύ περισσότερο με το ομολογιακό δάνειο που έχει πάρει ο ίδιος ο Αλαφούζος, δανείζοντας ουσιαστικά την εταιρεία. Θα γίνει γνωστό το ποσό και αν αυτό εμπεριέχεται στην "τρύπα", επιβαρύνοντας έτσι το έλλειμμα.
Το τρίτο κομμάτι έχει να κάνει με το πώς έχουν διακανονιστεί οι οφειλές και τι ποσά πρέπει να διαθέτει η εταιρεία, ενώ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα ζητήσει ενημέρωση σχετικά με τη φημολογία για προείσπραξη από την τωρινή διοίκηση του τηλεοπτικού συμβολαίου της Nova της επόμενης χρονιάς και γενικώς το καθεστώς των προεισπράξεων από την Adidas και άλλες εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται η ΠΑΕ Παναθηναϊκός 


Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Live streaming η συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Αλαφούζου



Δεν υπάρχουν σχόλια: