14 Νοε 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ώρα αποδείξεων για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ (21.05 / NS2) για την 5η αγωνιστική της Euroleague, με στόχο το διπλό που θα αλλάξει τα δεδομένα στον όμιλο.


Ο Παναθηναϊκός ζει για τα δύσκολα και απόψε θ' αγωνιστεί σε μια "καυτή" έδρα με στόχο τη νίκη που θα αλλάξει τις βαθμολογικές ισορροπίες στον όμιλο. Οι πράσινοι με τις δύο ήττες που έχει γνωρίσει έως τώρα από Λιέτουβος και Λοκομοτίβ Κουμπάν έχει δώσει το δικαίωμα για να του ασκηθεί κριτική, όμως οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη θέλουν να δείξουν ότι όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και από στην αναμέτρηση με την Μακάμπι να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο, επιβεβαιώνοντας την δήλωση του Ντέιβιντ Μπλατ στην συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης.

"Δεν πρέπει να μας ξεγελάσουν οι ήττες του Παναθηναϊκού, παραμένει η ισχυρότερη ομάδα στον όμιλο" δήλωσε ο τεχνικός των Ισραηλινών, θέλοντας να στείλει το μήνυμα για την απόψινη αναμέτρηση. Αυτό λοιπόν θα επιδιώξουν να αποδείξουν στο παρκέ οι παίκτες των Νταμπλούχων Ελλάδος, ότι είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες. Ακόμη και οι Γκιστ, Λάσμε, Κάρι που είχαν μια... έξτρα ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, πρόλαβαν την τελευταία προπόνηση στη "Nokia Arena" και υπολογίζονται κανονικά από τον Έλληνα τεχνικό που γνωρίζει τις δυσκολίες της αποψινής αναμέτρησης, γι' αυτό και έχει ζητήσει από τους παίκτες του να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αγώνα από το τζάμπολ μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

Πηγή: Contra

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στο Top-10 του ΝΒΑ ο Αντετοκούνμπο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ώρα αποδείξεων για τον Παναθηναϊκό

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ΅.Τρελάθηκε ο πιτσιρικάς με τη φανέλα της Μπάρτσα! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΠΑΡΑΖ.Ντουμιτρέσκου στο Goal: «Τα ματς του 21ου αιώνα!»


Live Streaming.21:05 Maccabi Tel Aviv - Panathinaikos Euroleague 


Live Streaming.18:00 Lokomotiv Kuban Krasnodar vs Laboral Kutxa Vitoria  Euroleague

Δεν υπάρχουν σχόλια: