13 Νοε 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Καθάρισε" η Ουρουγουάη



Η Ουρουγουάη ουσιαστικά "καθάρισε" την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ 2014, καθώς νίκησε με 5-0 την Ιορδανία μέσα στο Αμάν, έτσι η ρεβάνς στο Μοντεβιδέο σε μία εβδομάδα φαντάζει με τυπική διαδικασία

Η Ουρουγουάη νίκησε με 5-0 την Ιορδανία μέσα στο Αμάν έτσι ουσιαστικά εξασφάλισε πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ 2014.
Η ρεβάνς στο Μοντεβιδέο είναι ακριβώς σε μία εβδομάδα, αλλά βέβαια θα είναι εξ αρχής μια γιορτή για την πρόκριση των Νοτιοαμερικανών.

Το σκορ άνοιξε ο Μάξι Μερέιρα στο 22' και πριν το ημίχρονο, συγκεκριμένα στο 42', ο Κριστιάν Στουάνι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Στις αρχές του δεύτερου μέρους η Ουρουγουάη δεν πίεσε ιδιαίτερα, αλλά στο 69' έφτασε σε 3ο γκολ με τον Νικολάς Λοδέιρο, το 4ο ήρθε στο 78' από τον Κριστιάν Ροντρίγκες και στο 93' ο Έντινσον Καβάνι με εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 0-5.
ΙΟΡΔΑΝΙΑ: Σατναουί, Ζαχράν (53' Αλ Μπαουάμπ), Ζεγιάντ, Ακέλ, Αντνάν, Αλ Σακράν, Αλ Μουρζάν, Μπανιατεϊάχ (65' Αλ Κχαλντί), Αντούς, Αλ Σαϊφί (59' Αλ Λαχάμ), Ααγέλ Ιμπραχίμ.
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Μαρτίν Σίλβα, Μάξι Περέιρα, Λουγκάνο, Γκοντίν, Μαρτίν Κάσερες, Αρέβαλο Ρίος, Λοδέιρο (70' Άλβαρο Περέιρα), Στουάνι (70' Γκαστόν Ραμίρες), Κριστιάν Ροντρίγκες, Καβάνι, Λουίς Σουάρες (81' Φορλάν). 

Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια: