1 Νοε 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΟ: Αποθέωση και... ντόπες ενόψει Ολυμπιακού

Περίπου 3.000 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έδωσαν το παρών στην Λεωφόρο, στην ανοιχτή προπόνηση των πρασίνων την Παρασκευή (1/11), αποθέωσαν παίκτες και τεχνικό τιμ της ομάδας, ζητώντας παράλληλα την νίκη επί του Ολυμπιακού (2/11).

Την αποθέωση γνώρισαν οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού από τους περίπου 3.000 φίλους της ομάδας, που έδωσαν το παρών στην ανοιχτή προπόνηση των πρασίνων την Παρασκευή (1/11), ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο (2/11) στην Λεωφόρο.
Οι οπαδοί του Τριφυλλιού, που κάθισαν στις θύρες 6,7,8 και 9, εμψύχωσαν τους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου, ενώ με συνθήματα ζήτησαν την νίκη επί του "αιώνιου" αντιπάλου το Σάββατο (2/11).
Παρών στην Λεωφόρο ήταν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, αλλά και το γαλλικό κανάλι Canal+, το οποίο τραβούσε πλάνα από την προπόνηση.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός του Τριφυλλιού, Γιάννης Αναστασίου, πήρε το μικρόφωνο και μιλώντας προς τους οπαδούς, ζήτησε κόσμια συμπεριφορά: "Σας ευχαριστώ που από την πρώτη στιγμή είστε εδώ δίπλα μας.
Για τη βοήθεια που μας δίνετε από την πρώτη ημέρα. Δίνετε μεγάλη βοήθεια στην ομάδα και πιο πολύ στα παιδιά. Σας θέλουμε συνέχεια δίπλα. Πρέπει να διατηρήσουμε το γήπεδο μας χωρίς προβλήματα.
Για ένα να είστε σίγουροι πως αυτοί που θα μπούνε στο γήπεδο θα κάνουν ότι πρέπει για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Στηρίξτε την ομάδα με φωνές και συνθήματα". 


Πηγή: Sport.gr
Live Streaming.21:30 Red Star Belgrade - Panathinaikos Euroleague 

Live Streaming.21:30 Borussia Dortmund vs VFB Stuttgart Eastern European Time 

Live Streaming.21:45 Real Madrid - Armania Jeans Milano  Euroleague

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ...ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ!!!.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ???

Δεν υπάρχουν σχόλια: