3 Νοε 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Έτοιμοι όταν κρίνονται οι τίτλοι»

«Έτοιμοι όταν κρίνονται οι τίτλοι»Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μετά τον περσινό τραυματισμό του έχει επιστρέψει δυνατός στα παρκέ και στην αναμέτρηση (31/10) του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου είδαμε μία άλλη πτυχή του παιχνιδιού του. 

Ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε με 4/5 τρίποντα, επίδοση που αποτελεί προσωπικό του ρεκόρ στην Ευρωλίγκα, όπως και οι 12 πόντοι, οι 6 ασίστ αλλά και οι 15 βαθμοί που συγκέντρωσε στο σύστημα αξιολόγησης της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ο ίδιος, όμως, προτίμησε να μην σταθεί στην προσωπική του απόδοση, ενώ μέσω του gazzetta.gr τόνισε πως οι Πρωταθλητές Ευρώπης θα παρουσιαστούν έτοιμοι, όταν θα κρίνονται οι τίτλοι.
Περίμενες πως η Μπάγερν Μονάχου θα σας κόντραρε τόσο;
«Η Μπάγερν Μονάχου είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Διαθέτει ταλέντο επιθετικά και δεν  είναι τυχαίο που δεν είχε ηττηθεί ως τώρα. Παρόλα αυτά καταφέραμε και νικήσαμε. Είχαμε διάφορα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Η διαφορά πήγε στους 15 πόντους, αλλά πήραμε τη νίκη. Αυτό κρατάμε και αυτό είναι που μετράει».
Τι ήταν αυτό που κράτησε την Μπάγερν Μονάχου μέσα στο παιχνίδι ως το τέλος;  
«Χαλαρώσαμε στην άμυνά μας. Χάσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Η Μπάγερν πήρε πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Τα 15 ριμπάουντ που πήρε είναι πάρα πολλά. Αν δεν ήμασταν τόσο καλοί επιθετικά και δεν βάζαμε 88 πόντους, θα είχαμε πρόβλημα. Δεχθήκαμε μέσα στην έδρα μας περισσότερους πόντους από ό,τι συνήθως και αυτό σίγουρα δεν ήταν καλό. Επαναλαμβάνω, όμως,  πως είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Διαθέτει καλούς παίκτες και καλό κι έμπειρο προπονητή (σ.σ Σβέτισλαβ Πέσιτς)».
Στο ματς με την Μπάγερν είδαμε κι έναν διαφορετικό… Βαγγέλη Μάντζαρη, τον… εκτελεστή. Είχες 4/5 τρίποντα, ενώ ολοκλήρωσες και με 6 ασίστ....
«Διαθέτουμε ταλέντο ως ομάδα. Κυκλοφορούμε πολύ καλά την μπάλα κι έτυχε να είμαι εγώ αυτός που θα ευστοχήσει. Πήρα τα σουτ, μπήκαν αλλά αυτό που μετράει είναι η νίκη. Προσπαθώ να κάνω ό,τι χρειάζεται η ομάδα κι ό,τι μου ζητηθεί από τον προπονητή. Ήμουν ελεύθερος, πήρα τα σουτ και μπήκαν».

Στο παιχνίδι με τον Ίκαρο Χαλκίδας έμεινες εκτός δωδεκάδας. Σού θύμισε λίγο το μισό της περσινής σεζόν, διάστημα κατά το οποίο ήσουν τραυματίας;
«Όχι, καθόλου. Είμαστε πάρα πολλοί και αξιόλογοι παίκτες στην ομάδα. Το ρόστερ μας είναι πολύ αξιόμαχο και είναι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Την περσινή σεζόν μείναμε από playmaker και κάτι έπρεπε κάτι να κάνουμε για αυτό. Δεν πρέπει η ομάδα να εξαρτάται από κανέναν παίκτη. Δυστυχώς, δεν γίνεται να παίζουν όλοι στην Ευρωλίγκα και πρέπει όλοι να παίρνουν τις ευκαιρίες τους. Ήταν η σειρά μου να μείνω εκτός. Την άλλη φορά θα είναι κάποιος άλλος, καθώς έτσι λειτουργεί το rotation».
Μέχρι στιγμής είσαστε αήττητοι. Πιστεύεις πως έχετε ήδη βρει τον ρυθμό σας;
«Πιστεύω πως βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης, όπως στην άμυνα. Με την Μπάγερν δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα. Παιχνίδι με παιχνίδι θα παρουσιαζόμαστε, όμως, καλύτεροι. Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι. Δεν χρειάζεται κιόλας. Έτοιμοι θα είμαστε όταν κρίνονται οι τίτλοι».  Ποιες είναι οι σκέψεις σου για τα  παιχνίδια με τον Κολοσσό Ρόδου (3/11) και την Σιένα (8/11); 
«Ο Κολοσσός είναι μια αξιόλογη ομάδα και παίζει εντός έδρας. Γνωρίζουμε πως δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα. Δεν έχει ακόμα κάποια νίκη. Παρόλα αυτά θα αντιμετωπίσουμε τον αγώνα με σοβαρότητα και σίγουρα στο μυαλό μας υπάρχει και το παιχνίδι με την Σιένα στην Φλωρεντία, η οποία είναι μια παραδοσιακή ομάδα στην Ευρωλίγκα. Αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι με σοβαρότητα».

Πηγή: Gazzetta

Live Streaming.15:30 Everton FC vs Tottenham Hotspur Premier League

Live Streaming.17:15 Panthrakikos vs Asteras Tripolis,Live Streaming.17:15 Levadiakos FC vs AO Xanthi,Live Streaming.17:15 Apollon Smirnis vs Veria FC(οποιoς αγωναs εχει Link..) 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μουρίνιο: Έπέλεξα 11 λάθος παίκτες

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παγκόσμια η γκολάρα του Ντε Μπλάσις! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα πρωτοσέλιδα (3/11)

Δεν υπάρχουν σχόλια: