12 Νοε 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ξεχνάει Λοκομοτίβ, αναχωρεί για ΙσραήλΟ Παναθηναϊκός αναχωρεί την Τετάρτη (12/11, 10.05π.μ.) για το Ισραήλ με στόχο να πάρει το "διπλό" που θα του επιτρέψει να καλύψει την ήττα από τη Λοκομοτίβ

Κακά τα ψέματα... Η ήττα της περασμένης εβδομάδας του Παναθηναϊκού από τη Λοκομοτίβ δεν έφερε τα πάνω κάτω μόνο στις τάξεις των "πράσινων" αλλά και στον Δ' όμιλο.
Τον Δ' όμιλο τον οποίο οδηγούν Μακάμπι και Λοκομοτίβ με απολογισμό 3 νίκες και 1 ήττα, ενώ ακολουθούνται από Παναθηναϊκό και Λαμποράλ Κούτσα.
Η εντός έδρας ήττα ήταν μεγάλο πλήγμα για τον Παναθηναϊκό που πλέον θέλει να επαναφέρει την τάξη στον όμιλο, κάνοντας ένα σπουδαίο "διπλό".
Πόσο εύκολο είναι αυτό; Καθόλου θα λέγαμε, αλλά οι "πράσινοι" αρέσκονται στα δύσκολα και είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πάρουν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που εκτός από βαθμολογική ανάσα, θα χαρίσει και ψυχολογική ανάταση στην ομάδα.
Ο Παναθηναϊκός λοιπόν, αναχωρεί την Τετάρτη το πρωί (13/11, 10.05π.μ.) με στόχο να καλύψει το χαμένο έδαφος μετά τις 4 πρώτες αγωνιστικές.

Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια: