1 Νοε 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πληρώνουν ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Φοίνικας

Πληρώνουν ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και ΦοίνικαςΠρόστιμα ύψους 1000 ευρώ επιβλήθηκαν σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Φοίνικα για περιστατικά που έγιναν στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Volleyleague.

Για την συμπεριφορά μερίδας οπαδών θα κληθούν να πληρώσουν από 1000 ευρώ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, για όσα έγιναν στα ματς κόντρα σε Παμβοχαϊκό και Κηφισιά αντίστοιχα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:
«Η αθλητικής δικαστής της Ε.Σ.Α.Π. Πρωτοδίκης Κωνσταντίνα Γεωργούλια εκδίκασε τρεις υποθέσεις πειθαρχικών παραπτωμάτων και επέβαλε:
1. Πρόστιμο 1.000€ στο Τ.Α.Α. Α.Ο.Φοίνικα Σύρου για ανάρμοστη συμπεριφορά του τιμ μάνατζερ Μανώλη Βαμβακούση στον αγώνα με τον Α.Ο.Κηφισιάς στο Ζηρίνειο για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volleyleague στις 12 Οκτωβρίου. Επίσης επέβαλε στον Μανωλη Βμβακούση δίμηνη απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους.
2. Πρόστιμο 1.000€ στο Τ.Α.Α.Παναθηναϊκός για ανάρμοστη συμπεριφορά των οπαδών του στον αγώνα πρωταθλήματος της 2ης αγωνιστικής με τον Γ.ΑΣ.Παμβοχαϊκό στο γυμναστήριο της Κυψέλης στις 20 Οκτωβρίου.
3. Πρόστιμο 1.000€ στο Τ.Α.Α.ΠΑΟΚ για την είσοδο επτά οπαδών του στον αγώνα με τον Α.Ο.Κηφισιάς στο Ζηρίνειο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volleyleague στις
26 Οκτωβρίου». 


Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.21:30 Red Star Belgrade - Panathinaikos Euroleague

 

Live Streaming.21:30 Borussia Dortmund vs VFB Stuttgart Eastern European Time

 

Live Streaming.21:45 Real Madrid - Armania Jeans Milano Euroleague

Δεν υπάρχουν σχόλια: