29 Νοε 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μώραλης: Με αιφνιδίασε η στάση του ΠΑΟΚ

Ο πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης τοποθετήθηκε για την προσφυγή των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού στα πολιτικά δικαστήρια. Στις 6 Φεβρουαρίου ορίστηκε η εκδίκαση της προσφυγής.


Για την προσφυγή του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ στα πολιτικά δικαστήρια τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της Super League, Γιάννης Μώραλης.
Ο πρόεδρος του συνεταιρισμού μίλησε στον "Sentra Fm 103,3", λέγοντας χαρακτηριστικά πως τον αιφνιδίασε η στάση του ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Μώραλης:
"Είναι απορία μου γιατί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκαναν προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια προσθέτοντας ένα ακόμα πρόβλημα στον Συνεταιρισμό και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ναι, προσωπικά με αιφνιδίασε η στάση του ΠΑΟΚ και το είπα και στον κύριο Βρύζα ο οποίος επικοινώνησε μαζί για να με ενημερώσει για την αγωγή. Εκτιμώ τη στάση του κυρίου Βρύζα.
Απορώ γιατί οι δύο ΠΑΕ δεν έκαναν προσφυγή στο αρμόδιο διαιτητικό όργανο το οποίο μάλιστα είναι ιδιαίτερα αναβαθμισμένο με 7μελή σύνθεση. Κοινή διαπίστωση όλων στον Συνεταιρισμό είναι πως πρέπει να γίνει περιφρούρηση του προϊόντος επειδή πολλές φορές υπάρχουν δυσφημιστικά και απαξιωτικά σχόλια σε βάρος των δύο βασικών χορηγών, της NOVA και του ΟΠΑΠ Α.Ε".
Σε ερώτηση εάν πίσω από αυτή την κίνηση υπάρχει δημιουργία κάποιους "μπλοκ" ομάδων που εκφράζουν δυσαρέσκεια στην διοίκηση της Σούπερ Λιγκ ο Γιάννης Μώραλης απάντησε:
"Δε νομίζω πως υπάρχει δημιουργία κάποιου "μπλοκ" μετά την κίνηση του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού. Σας θυμίζω πως πριν λίγο καιρό ο ΠΑΟΚ καταδίκασε την πρακτική του ΣΚΑΙ".
Σχετικά με το ενδεχόμενο τιμωρίας των δύο ομάδων επειδή προσέφυγαν στα πολιτικά δικαστήρια είπε: "Υπάρχουν κανονισμοί και ποινές για τις ομάδες που προσφεύγουν στα πολιτικά δικαστήρια".
Σχετικά με τον υποβιβασμό των ομάδων στο τρέχον πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εκκρεμότητα ο πρόεδρος της Super League είπε:
"Το ζήτημα έπρεπε να είχε λυθεί εδώ και 45 ημέρες. Δεν υπάρχει δυσφήμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά σίγουρα έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Ναι, δεν έχουμε κάνει καλό στο προϊόν. Και αυτό το θέμα θα πάει στο διαιτητικό δικαστήριο".
Η ημερομηνία εκδίκασης της αγωγής των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού ορίστηκε για τις 6 Φεβρουαρίου 2014.

Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στην αντεπίθεση Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ

 

LIVE SΤREAMING.19:00 Budivelnik vs CSKA Moscow,LIVE SΤREAMING.19:30 Zalgiris vs EA7 Emporio Armani, LIVE SΤREAMING.20:15 Anadolu Efes vs Strasbourg Euroleague.Eastern European Summer Time

Δεν υπάρχουν σχόλια: