24 Οκτ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Θύμα" ρατσισμού ο Τουρέ, καταγγελία της Σίτι στην UEFA

Η Μάντσεστερ Σίτι καταγγέλλει στην UEFA την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την ρατσιστική επίθεση των οπαδών της στον Γιάγια Τουρέ, τη στιγμή που ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, της Μονακό και της Μπαρτσελόνα ζητάει την τιμωρία της έδρας των Ρώσων για 2 χρόνια!


"Δεν είμαι μόνο απογοητευμένος, είμαι οργισμένος. Πραγματικά απογοητεύτηκα πάρα πολύ με αυτό που έκαναν σήμερα αυτοί οι οπαδοί και νομίζω ότι η UEFA πρέπει να αναλάβει δράση, επειδή οι παίκτες με διαφορετικό χρώμα δέρματος θα βρίσκονται πάντα στην ίδια θέση. Για μένα, ως αρχηγός, φορούσα ένα περιβραχιόνιο που έγραφε "όχι στο ρατσισμό" και απογοητεύτηκα πλήρως. Θέλω να δω την UEFA να αναλαμβάνει δράση.
Πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο δυνατοί, αλλιώς θα συνεχίσουν έτσι. Ίσως θα μπορούσαν να τιμωρήσουν την έδρα τους, δεν ξέρω, ίσως για ένα- δύο μήνες ή... για ένα-δυο χρόνια! Ο σύλλογος λέει ότι πρέπει να εκπαιδεύσουν τους οπαδούς, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό αρκεί. Έχει παραγίνει η κατάσταση. Πρέπει να το σταματήσουμε τώρα. Είναι βλάκες αυτοί οι άνθρωποι. Δεν ξέρω γιατί, αλλά παντα συμβαίνει στο ποδόσφαιρο», τόνισε ο Τουρέ.
Βάσει των οδηγιών που έχει δώσει η UEFA, ο διαιτητής Οβίντιου Χατέγκαν έπρεπε να διακόψει προσωρινά το παιχνίδι και να διατάξει την προβολή σχετικού μηνύματος στους φιλάθλους, κάτι που τελικά δεν έγινε.
Πλέον η ΤΣΣΚΑ αντιμετωπίζει σοβαρό κίνδυνο τιμωρίας, σε μια περίοδο που η UEFA τρέχει και την καμπάνια κατά του ρατσισμού.

Πηγή: Sport.gr

Live Streaming. 20:00 PAOK Saloniki - Maccabi Haifa FC Europa League

Live Streaming.20:00 Apollon Limassol - Lazio Europa League

Live Streaming.18:55 Uefa Europa League - Simulcast Eastern European Summer Time

Live Streaming.19:00 Shakhtyor Karaganda vs AZ Alkmaar Eastern European Summer Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο "Ζοτς", οι Αγγελόπουλοι και ο Ολυμπιακός!

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Μίτσελ στα καλύτερά του...

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι διαιτητές της 9ης αγωνιστικής


Live Streaming.22:05 Bordeaux - APOEL Nicosia FC Europa League

Δεν υπάρχουν σχόλια: