28 Οκτ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Super League: Θέλει κλειστά στόματα και… ανάβει φωτιές

Ο πρόεδρος της Super League φέρνει στο τραπέζι της αυριανής ΓΣ προς συζήτηση μια διάταξη από το… παράθυρο, σύμφωνα με την οποία θα τιμωρούνται βαρύτατα η ΠΑΕ και οι παράγοντες που προβαίνουν σε «δυσφημιστικές πράξεις κατά της λίγκας και των συνεργατών της», με τις αντιδράσεις να αναμένονται σφοδρές από πολλές κατευθύνσεις
Ο Γιάννης Μώραλης έστειλε επιστολή στα μέλη της Super League με την οποία τους ενημερώνει πως στην τακτική Γενική Συνέλευση της Τρίτης (29/10) μπαίνει ένα ακόμα θέμα στην ημερήσια διάταξη, το οποίο δεν είχε προγραμματιστεί να συζητηθεί, το οποίο θα «ανάψει φωτιές». Το εν λόγω θέμα δεν υπήρχε και προκύπτει από… το πουθενά στην παρούσα φάση κι έρχεται σίγουρα να πυροδοτήσει αντιδράσεις τόσο ενόψει του ντέρμπι των «αιωνίων» το Σάββατο (02/11) όσο και γενικά στην πορεία του ελληνικού πρωταθλήματος.
Στην επιστολή που έχει σταλεί προς τα μέλη του συνεταιρισμού, γίνεται ενημέρωση για την συζήτηση της τροποποίησης του καταστατικού της Λίγκας και της εισόδου του σε αυτό της Ειδικής Πειθαρχικής Διάταξης που αφορά τα λεγόμενα των παραγόντων και των μελών των ΠΑΕ. Σύμφωνα με την ενημέρωση και το προσχέδιο που υπάρχει, γίνεται προφανές πως ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα και γενικότερα η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος επιθυμεί… κλειστά στόματα, αφού οι ποινές που προβλέπονται με τη νέα αυτή διάταξη είναι εξοντωτικές για τις ομάδες.
Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο προσχέδιο, οι ποινές θα είναι αυστηρότατες καθώς τα χρηματικά ποσά που θα πρέπει να καταβάλουν όσοι τιμωρούνται θα ανέρχονται από 10.000 ευρώ ως 300.000 ευρώ, ενώ αναφέρεται πως θα τιμωρούνται ΠΑΕ ακόμα κι αν υπάρχουν παραβάσεις του συγκεκριμένου άρθρου από άτομα που συνδέονται με αυτές. Σ’ αυτό σημείο είναι προφανής η προσπάθεια σύνδεσης του Παναθηναϊκού με τον ΣΚΑΪ, με τους «πράσινους» να έχουν ξεκαθαρίσει πολλές φορές ότι δεν υπάρχει καμία σχέση της ΠΑΕ με τον εν λόγω σταθμό…
Θεωρείται δεδομένο, λοιπόν, πως θα υπάρξουν σοβαρές αντιδράσεις, κυρίως από την πλευρά του Παναθηναϊκού αφού αν διαβάσει κανείς το προσχέδιο οι «πράσινοι» και ο πρόεδρός τους, Γιάννης Αλαφούζος, φωτογραφίζονται. Το μόνο βέβαιο είναι πως την Τρίτη (29/10) στη ΓΣ της Σούπερ Λίγκας θα έχουμε… σκηνές ροκ, αφού αναμφισβήτητα θα υπάρξουν έντονες διαφωνίες τόσο για το περιεχόμενο της πειθαρχικής αυτής διάταξης, όσο και για το γεγονός ότι έρχεται… από το παράθυρο στο τραπέζι!

Πηγή: OnSports

Live Streaming.21:15 VFL Bochum vs 1. FC Kaiserslautern Germany 2. Bundesliga

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Καμία ανησυχία για Σαμαρά

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Νίνης γεννάει ελπίδες

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Την Τρίτη η απόφαση για Τζαβάι

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Ντόρτμουντ παλεύουν για τον Μήτρογλου»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: