19 Οκτ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Pre-game: Ατρόμητος - Λεβαδειακός (16:00)

Pre-game: Ατρόμητος - Λεβαδειακός (16:00)Τον ρόλο του φαβορί καλείται να επιβεβαιώσει ο Ατρόμητος με αντίπαλο τον Λεβαδειακό (16:00, NS2, Sentra 103.3), τη στιγμή που οι πέντε τελευταίες συναντήσεις των δύο συλλόγων έχουν αναδειχτεί ισόπαλες. Μάλιστα, η ομάδα του Περιστερίου δεν έχει κατορθώσει να κερδίσει κανένα από τα έξι παιχνίδια που ακολούθησαν τη διακοπή για υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδας στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.
Πέραν τούτου, το «αστέρι» ξέρει πολύ καλά πως ειδικά στο «σπίτι» του δεν πρέπει να έχει απώλειες προκειμένου να επαναλάβει τις πορείες των δύο τελευταίων χρόνων.
Κεντρικό πρόσωπο θα είναι ο Βαγγέλης Μάντζιος ο οποίος μετά το πέρασμά του από τον Ατρόμητο επιστρέφει ως αντίπαλος στο Περιστέρι.
Ενα δίλημμα
Ο Γιώργος Παράσχος αντιμετωπίζει για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του τον Λεβαδειακό, ο οποίος έχει αλλάξει πολύ, λόγω των αρκετών μεταγραφικών κινήσεων και φυσικά των αποχωρήσεων που σημειώθηκαν το καλοκαίρι. Εκτός αυτού, υπάρχει εικόνα από τον Λεβαδειακό του Τάκη Λεμονή, ο οποίος αποτελεί παρελθόν εδώ και λίγες ημέρες.
Ο προπονητής του Ατρόμητου αναμένεται να επαναφέρει το 4-4-2 και υπάρχει ένα δίλημμα στα χαφ, το οποίο αφορά τον παρτενέρ του Ιγκλέσιας στον άξονα. Ο Δημούτσος έχει το προβάδισμα έναντι του Γκαρσία.
Αποκλεισμός-έκπληξη!
Στην αντίπερα όχθη, οι Βοιωτοί βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο μετά την αποχώρηση του Τάκη Λεμονή, έχοντας ως υπηρεσιακό τεχνικό τον Δημήτρη Φαράντο. Ο αποκλεισμός των Ιωαννίδη και Καπό, για αγωνιστικούς λόγους, από την αποστολή είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως οι παίκτες δεν είναι στο απυρόβλητο για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.
Μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με τον Νικολακάκη να διεκδικεί τη θέση του Μουλόπουλου στο δεξί άκρο, τον Γεωργίου που προέρχεται από τραυματισμό να είναι υποψήφιος για το κέντρο της άμυνας και, τέλος, τους Ροτζέριο και Μπούστο να διεκδικούν επί ίσοις όροις φανέλα βασικού.
Οι πιθανές συνθέσεις:
Ατρόμητος (4-4-2) (Παράσχος): Σηφάκης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Καραγκούνης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος
Λεβαδειακός (4-2-3-1) (Φαράντος): Πζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Μανόλο, Λαμπρόπουλος, Λυκογιάννης, Κονέ, Πετράτζι, Ορτέγκα, Ροτζέριο, Κάντζι, Μάντζιος-  

Πηγή: Goal

Live Streaming.14:45 Newcastle - Liverpool FC.England Premier League

Live Streaming.England Premier League 

Live Streaming.20:30 Platanias vs Olympiacos Piraeus

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΠΟ 4 ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.ΤΑ ΕΜΑΘΑΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ...ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια: