5 Οκτ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣPre-game: Αστέρας - Ατρόμητος (16:00)

Τσίμο Ναβάρο και Νίκος Λαζαρίδης (δεξιά) είναι πανέτοιμοι για την πρώτη μονομαχία Αστέρα Τρίπολης-Ατρόμητου
Πρόκειται για δύο συλλόγους που έχουν αλλάξει επίπεδο, κυνηγούν και επιτυγχάνουν μεγάλους στόχους όπως είναι η έξοδος στην Ευρώπη και οι πορείες στο Κύπελλο. Οι δύο ομάδες αναμένεται να τα ξαναπούν πολλές φορές μέσα στη σεζόν.
Πάντως, οι μονομαχίες τους έχουν εξελιχθεί και σε ντέρμπι γοήτρου για το ποια ομάδα είναι η καλύτερη. Ως εκ τούτου, η πρώτη φετινή αναμέτρηση προσφέρεται για αποδείξεις. Η ιδιαιτερότητα είναι πως ο Αστέρας βρίσκεται και πάλι σε ένα μεταβατικό στάδιο, μετά το «διαζύγιο» με τον μακροβιότερο και πιο επιτυχημένο τεχνικό της ιστορίας του, τον Σάκη Τσιώλη.
Δεν ήταν και συνηθισμένο φαινόμενο για την ομάδα της Τρίπολης να έχει τον ίδιο προπονητή για τόσο μεγάλο διάστημα. Οπως και να έχει, ο κύκλος του Τσιώλη έκλεισε και σήμερα το παιχνίδι είναι το πρώτο και σημαντικότερο τεστ μονιμοποίησης του διάδοχου του Στάικου Βεργέτη.
Πάντως, σύμμαχος για τους Αρκάδες είναι η παράδοση, καθώς δεν έχουν ηττηθεί εδώ και τέσσερα χρόνια από τον Ατρόμητο (τελευταία ήττα στις 24 Οκτωβρίου του 2009 με 2-1 στην Τρίπολη), μετρώντας 6 νίκες, 7 ισοπαλίες και μόνο 2 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις (εντός και εκτός έδρας).
Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Περιστερίου προέρχεται από τρεις σερί νίκες (δίχως να δεχτεί γκολ) σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και επιζητά μία άτυπη ρεβάνς για τις περσινές ήττες (τρεις) και τη... μοιραία ισοπαλία στο τελευταίο ματς των πλέι οφ (στο οποίο έχασε το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ).
Στα αγωνιστικά, ο Βεργέτης θα πορευτεί με συνταγή Τσιώλη, κάνοντας λίγες αλλαγές, ενώ ο Παράσχος αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Ναπολεόνι αντί του Παπαδόπουλου στην επίθεση.
Αστέρας Τρίπολης (4-2-3-1): Eρνάντεζ, Κοντοές, Γκοΐαν, Κουρμπέλης, Πιπίνης, Ουσέρο, Εντό, Ναβάρο, Γκρατσίνι, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες
Ατρόμητος (4-2-3-1): Τσενάμο, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Γκαρσία, Καραγκούνης, Ούμπιντες, Μπρίτο, Ναπολεόνι

Πηγή: Goal

Live Streaming.16.00 Α.Ο. Περιστερίου-ΑΕΚ


Live Streaming.14:45 Manchester City - Everton FC Premier League

Live Streaming.16:00 Asteras Tripolis - Atromitos(πιθανον Limk)
Live Streaming.17:00 Premier League.Eastern European Summer Time
Live Streaming.18:15 Ergotelis - Platanias(πιθανο Link)
Live Streaming.19:30 Sunderland - Manchester United Premier League

Live Streaming.20:30 Panionios Athens - Aris Thessaloniki FC

Δεν υπάρχουν σχόλια: