20 Οκτ 2013

Live Streaming.21:45 Torino FC vs Inter Milan 3-3 Italy Serie A

Δεν άντεξε η Ίντερ

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ισοφαρίστηκε σε 3-3 η Ίντερ που λίγο κόντεψε να πάρει μεγάλη νίκη επί της Τορίνο.
Καρδιά πρωταθλήτριας έδειξε η Ίντερ στην αναμέτρησή της με την Τορίνο εκτός έδρας, ωστόσο δεν άντεξε στα τελευταία δευτερόλεπτα για να μείνει στο ισόπαλο 3-3, παρά του ότι έπαζε από νωρίς με παίκτη λιγότερο. Συγκεκριμένα, στο 7’ ο Χαντάνοβιτς παραχώρησε πέναλτι για να αποβληθεί με τον Σέρτσι να αστοχεί.
Στο 21’ όμως, ο Φάρνερουντ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με τον Γκουαρίν να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Στο 53’ ο Ιμόμπιλε έβαλε τους γηπεδούχους εκ νέου μπροστά στο σκορ, για να έρθει δύο λεπτά αργότερα ο Παλάσιο να ισοφαρίσει.
Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 71’ έκανε το 3-2 για τους «νερατζούρι», ωστόσο στις καθυστερήσεις ο Μπελόμο έκανε το τελικό 3-3 με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
ΤΟΡΙΝΟ: Παντέλι, Νταρμιάν, Βίβες, Μορέτι, Ντ’ Αμπρόσιο, Μπρίγκι (81’ Μπελόμο), Γκάτσι, Φάρνερουντ (49’ Ιμόμπιλε), Πασκουάλε, Μπαρέτο (75’ Μεγκιορίνι), Σέρτσι.
ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Χεσούς, Ρανόκια, Ρολάντο, Ναγκατόμο, Τάϊντέρ (61’ Μπελφοντίλ), Καμπιάσο,Γκουαρίν, Ζόναταν, Παλάσιο (80’ Γουάλας), Κόβασιτς (7’ Καρίζο). 


Πηγή: OnSports

Δεν υπάρχουν σχόλια: