30 Οκτ 2013

Live Streaming.15:30 Levadiakos - Asteras Magoulas 3-2

Σοκ στο 93' για Λεβαδειακό, πέρασε ο Αστέρας Μαγούλας

Μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα, θύμα έκπληξης έπεσε και ο Λεβαδειακός. Η ομάδα του Καραγεωργίου κρατούσε την πρόκριση μέχρι το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων (3-1), όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Κασμερίδης, μείωσε στο τελικό 2-3 και έδωσε στον Αστέρα Μαγούλας μία σπουδαία πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Πριόνα είχε επικρατήσει με 2-1 στο πρώτο ματς.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά την αναμέτρηση και στο 25' κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, με σουτ του Ορτέγκα. Παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων στην συνέχεια, το 1-0 υπέρ του Λεβαδειακού έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.
Η ομάδα του Καραγεωργίου μπήκε δυνατά και στο δεύτερο μέρος και μόλις στο 47' πήρε σκορ πρόκρισης, με τον Ροτζέριο να νικάει τον Κασμερίδη και να διπλασιάζει το προβάδισμα των βοιωτών.
Στην συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι έψαξαν το γκολ που θα τους κρατούσε ζωντανούς στο κυνήγι της πρόκρισης και το πέτυχαν στο 83', με τον Νόνη να σκοράρει με κεφαλιά, να μειώνει σε 1-2 για τον Αστέρα, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα.
Ωστόσο, οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου σκορ πρόκρισης τρία λεπτά μετά, με τον Μπούστο να κάνει το 3-1.
Εεκεί που όλα έδειχναν ότι ο Λεβαδειακός θα έπαιρνε την πρόκριση στην επόμενη φάση, ο Αστέρας Μαγούλας... χτύπησε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον τερματοφύλακα του, Κασμερίδη, να μειώνει με κεφαλιά σε 2-3 και να δίνει μία σπουδαία πρόκριση στην ομάδα του.
Λεβαδειακός (Ν. Καραγεωργίου): Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Μαρτίνεθ, Μάγκας, Ιωαννίδης, Ορτέγκα, Κονέ, Σκέμπης (68' Νικολακάκης), Γιάντσης (81' Μπούστο), Μάρτινς, Μάντζιος. Αστέρας Μαγούλας (Α. Πριόνας): Κασμερίδης, Σαμαρόπουλος (64' Γκόγκας), Στρατομήτρος, Κοτίτσας, Νόνης, Τριάντος, Εβερετ, Κάστρο, Πολίτης, Κορνελάτος, Δημητριάδης (80' Στρατάκης). 

Πηγή: Sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: