30 Οκτ 2013

Live Streaming.15:30 Apollon Kalamaria - Panionios Athens 0-0

Εύκολη πρόκριση για Πανιώνιο

Ο Πανιώνιος αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 στην Καλαμαριά με τον Απόλλωνα και σε συνδυασμό της νίκης του με 3-1 στη Νέα Σμύρνη προκρίθηκε στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας
Το πάλεψε ο Απόλλωνας, αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στον Πανιώνιο, που υπερασπίστηκε με τον καλύτερο τρόπο το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και για να πετύχουν το γκολ, που θα τους βάλει με αξιώσεις στην διεκδίκηση της πρόκρισης, αλλά στάθηκαν άτυχοι.
Κι αυτό καθώς η προσπάθεια του Ναλπάντη στο 26' σταμάτησε στο δοκάρι. Από εκείνο το σημείο οι κυανέρυθροι ανέβασαν την απόδοσή τους και κράτησαν χωρίς μεγάλη δυσκολία το μηδέν στην άμυνα.
Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και το συγκρότημα του Παντελή τσέκαρε το εισιτήριο για τη φάση των "16" του Κυπέλλου.
Απόλλων 1926 (Α. Παντζιαράς): Βαλσαμάκης, Ορφανός, Μανουσαρίδης (28' λ.τ. Παρμαξίδης), Πιτσόκος, Λιόνης, Παντελιάδης, Μωυσίδης, Βέργος (24' λ.τ. Ναλμπάντης), Βλάχος, Γκουγκουλιάς, Πασιαλής (65' Δρόσος).
Πανιώνιος (Ν. Παντέλης):  Παπαδόπουλος, Πάνος, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Ζαχαράκης, Μητρόπουλος, Κολοβός, Παναγιωτούδης (46' Καλτσάς), Μαρουκάκης (46' Γιάννου), Καμπάνταης, Λάζνικ (63' Παντίδος). 

Πηγή: Sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: