1 Οκτ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ηλιόπουλος: Kανένα στοιχείο για Ψωμιάδη!

Κανένα στοιχείο ότι ο Μάκης Ψωμιάδης δωροδόκησε τον Ριαβόγλου, στο περιθώριο του αγώνα Αγροτικός Αστέρας - Καβάλα, δεν προκύπτει, σύμφωνα με τον διευθυντή του στοιχήματος του ΟΠΑΠ, Γιώργο Ηλιόπουλο, για τους αγώνες που είναι στο βούλευμα.


Την τρίτη ημέρα (30/9) της δίκης των φερόμενων ως στημένων αγώνων ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ Γιώργος Ηλιόπουλος, ρωτήθηκε για τα 'ύποπτα' παιχνίδια που περιλαμβάνονται στο βούλευμα.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας το 'GOAL' ειδική αναφορά έγινε για τρεις αγώνες: Aγρ. Αστέρας - Καβάλα 3-0 (28/10/2009, ύποπτος), Διαγόρας - Εθνικός Αστέρας 1-3 (17/1/2010 σοβαρά ύποπτος), Πανθρακικός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-2 (10/1/2010 ελαφρώς ύποπτος).
Για τον τελευταίο αγώνα ο κ. Ηλιόπουλος δήλωσε ότι: 'υπήρξε έντονος στοιχηματισμός. Τα συμπεράσματα μας συμπίπτουν με αυτά της ΟΥΕΦΑ. Το φράξαμε το πρωϊ του αγώνα. Κάποια στιγμή, μάλιστα ορισμένα στοιχήματα τα φράξαμε και σε περίπτωση κέρδους'.
Ο κ. Ηλιόπουλος στην κατάθεση του για τους στημένους αγώνες υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για τον Μάκη Ψωμιάδη.
'Δεν έχω κανένα στοιχείο ότι δωροδόκησε τον Ριαβόγλου (σ.σ τότε αφεντικό του Αγροτικού Αστέρα για τον οποίον ο δικηγόρος του ισχυρίστηκε ότι από τα 150.000 ευρώ που κέρδισε από τον ΟΠΑΠ, τα περισσότερα ήταν από το ΚΙΝΟ, ΛΟΤΤΟ, ΤΖΟΚΕΡ). Ούτε τον Θωμά Μητρόπουλο. Αν είχε συμβεί, ίσως να είχαμε πληροφορίες.
Δεν γνωρίζω αν δωροδόκησε τον Διονύση Κωτούλα (σ.σ Αναγέννηση Καρδίτσας). Δεν έχω στοιχεία αν ο Μάκης Ψωμιάδης έπαιζε στοίχημα'.
Στην ερώτηση για το ποσό των 2,8 εκατομμυρίων ευρώ που αναφέρεται στην δικογραφία ότι ο Μάκης Ψωμιάδης τα κέρδισε από το στοίχημα, δήλωσε: 'Ο ΟΠΑΠ δεν έχει στοιχεία ότι ο Μάκης Ψωμιάδης έχει κερδίσει χρήματα από το στοίχημα, ενώ δεν υπάρχει ούτε το όνομα του Σταύρου Ψωμιάδη να έχει παίξει στοίχημα'.
Σήμερα (1/10) θα καταθέσει ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας Αλέξης Κούγιας. Η δίκη θα συνεχιστεί με εντατικούς ρυθμούς αύριο (2/10) και τέσσερις φορές την ερχόμενη εβδομάδα.
Η εισαγγελέας, προκειμένου να έχει ολοκληρωθεί η δίκη μέχρι τις 30 Οκτώβρη, οπότε λήγει το 18μηνο της προφυλάκισης του Μάκη Ψωμιάδη, πρότεινε η δίκη να παραταθεί χρονικά κατά τρεις ώρες σε καθημερινή βάση. 

Πηγή: Sport.gr

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 1/10/1929 ΚΑΙ Ο ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ...


Live Streaming.19:00 FK Zenit St. Petersburg vs FC Austria Wien Cahmpions League

Live Streaming.21:45 Ajax vs AC Milan

Live Streaming.21:45 FC Porto vs Atletico Madrid

Live Streaming.21:45 Celtic vs FC Barcelona

Live Streaming.21:45 FC Basel vs FC Schalke 04

Live Streaming.21:45 Steaua Bucharest vs Chelsea

Live Streaming. 21:45 Borussia Dortmund vs Olympique Marseille

Live Streamg.21:45 Arsenal vs Napoli.Cahmpions League Eeastern Summer Time

Δεν υπάρχουν σχόλια: