6 Οκτ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το σύνθημα του Αγκάνθο

Ο Νταβίντ Αγκάνθο "χτύπησε" χθες στην Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο για πρώτη φορά στην φετινή χρονιά και έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης του Άρη. 

Το σύνθημα της αντεπίθεσης του Άρη στην φετινή χρονιά έδωσε ο Νταβίντ Αγκάνθο μετά από το πρώτο του γκολ – στο πρωτάθλημα - χθες στην Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο.
Ο Ισπανός επιθετικός στην τρίτη του εμφάνιση και δεύτερη στο πρωτάθλημα «χτύπησε» για πρώτη φορά στην φετινή χρονιά και αποδεικνύοντας και με το παραπάνω το πόσο σημαντική ήταν η απουσία του τις πέντε πρώτες αγωνιστικές.
Ο Αγκάνθο είχε να σκοράρει οκτώ ολόκληρους μήνες ή αλλιώς 244 μέρες. Και πιο συγκεκριμένα από τις 3 Φεβρουαρίου όταν και είχε πετύχει δύο γκολ στο 2-2 στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης".
Μετά το γκολ του ο Ισπανός επιθετικός ξέσπασε, έδειξε το σήμα αριστερά στη φανέλα του και στο τετ α τετ του με την κάμερα φώναξε: "Πάμεεεεε".
Εν τω μεταξύ μετά το τέλος του παιχνιδιού ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, που ήταν παρών στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας όπου έδωσε μεν τα εύσημα αλλά θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους εν όψει της συνέχειας.
"Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια. Σήμερα δείξατε ψυχή και κάνατε υπερήφανους τους φιλάθλους του Άρη, με την προσπάθειά σας. Ήταν μια σημαντική νίκη σε μια δύσκολη συγκυρία, συνεχίζουμε έτσι με το ίδιο πάθος τη δύσκολη αποστολή μας. Εμείς είμαστε στο πλευρό σας", ήταν τα λόγια του. 

Πηγη:SPORT 24

Live Streaming.16:00 Olympiakos - Veria FC(θα δουμε Link?)

Live Streaming,15:30 Premier League

Live Streaming.17:30 Pinheiros - Olympiakos International Tournaments

Live Streaming.18:15 Levadiakos - Kalloni Lekanopedio,Live Streaming.18:15 Panathinaikos - OFI Crete,Live Streaming.18:15 Xanthi - Apollon Smirnis(καποιος αγωνας με Link,η μια απο τα ιδια?)

Live Streaming.20:30 PAOK Saloniki - Panathinaikos(ισως..)

Δεν υπάρχουν σχόλια: