16 Οκτ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ελλάδα: Και ξαφνικά… Ουκρανία;

Ελλάδα: Και ξαφνικά… Ουκρανία; | onsports.gr
Σύμφωνα με τα κριτήρια βαθμολογίας που ανακοίνωσε η FIFA αναφορικά με τα μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ, τότε η Ουκρανία θα είναι στο γκρουπ των αδύναμων και κατά συνέπεια πιθανή αντίπαλος της Ελλάδας.
Αύριο θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα αναφορικά με τα γκρουπ δυναμικότητας για τα μπαράζ πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό γιατί, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που παρουσίασε η FIFA για τις ειδικές βαθμολογίες, θα μετρήσουν και οι αναμετρήσεις που έγιναν τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο.
Αν ισχύσει αυτό, τότε στο γκρουπ των ισχυρών θα βρεθεί η Σουηδία και αποτέλεσμα αυτού είναι να υποβιβαστεί η Ουκρανία. Κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να βρεθούν οι Ουκρανοί ως πιθανοί αντίπαλοι της «γαλανόλευκης» μαζί με τις Γαλλία, Ισλανδία και Ρουμανία.
Επιστροφή για... Σουηδία
Η τελευταία ενημέρωση που έρχεται από τη FIFA τονίζει πως υπήρξε κάποιο τεχνικό πρόβλημα και παρουσιάστηκαν έτσι τα γκρουπ δυναμικότητας. Για το λόγο αυτό, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η Σουηδία επιστρέφει κανονικά στους αδύναμους και θα είναι πιθανή αντίπαλος τη Ελλάδας. Όλο το μυστήριο θα λυθεί αύριο με την επίσημη ανακοίνωση των γκρουπ. 


Πηγή: OnSports

LIVE: Πανιώνιος-Ραντνίτσκι

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το σκέφτεται ο Γκάλης


Live Streaming.21:30 Siena vs Galatasaray Euroleague.Eastern European Summer Time

Δεν υπάρχουν σχόλια: