6 Οκτ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γ’ Εθνική: Ντέρμπι εν μέσω... αναβολών



Γ’ Εθνική: Ντέρμπι εν μέσω... αναβολών | onsports.grΣπουδαία ντέρμπι περιλαμβάνει η 3η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, την ώρα που τρία παιχνίδια αναβλήθηκαν λόγω ακαταλληλότητας των γηπέδων.
Στον 1ο όμιλο, ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον Αγροτικό Αστέρα, με τις δύο ομάδες να έχουν το απόλυτο στον όμιλο. Ο ΠΑΟ Κοσμίου υποδέχεται τον Διγενή Λακκώματος, ενώ ο Άρης Ακροποτάμου κοντράρεται με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος σε μια καβαλιώτικη μονομαχία. Ο Έβρος Σουφλίου φιλοξενεί τον Κιλκισιακό, ενώ ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου θέλει τη νίκη απέναντι στον Εθνικό Σιδηροκάστρου. Ο Ηρακλής Αμπελοκήπων αντιμετωπίζει τον Μακεδονικό, ενώ τα Μουδανιά αγωνίζονται με τη Δόξα Πετρούσας.
Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ομίλου
Στο 2ο όμιλο, η ΑΕΛ αγωνίζεται για πρώτη φορά ενώπιον του κοινού της και φιλοξενεί τη Δόξα Κρανούλας με μοναδικό στόχο το «τρία στα τρία». Ο Πυρσός υποδέχεται με νέο τεχνικό τον Μαυροδήμο τον Ολυμπο Κέρκυρας, ενώ ο Εθνικός Φιλιππιάδας κοντράρεται με την Καστοριά. Ο Θεσπρωτός αντιμετωπίζει τον Οδυσσέα Κορδελιού, ενώ ο Οικονόμος Τσαριτσάνης ψάχνει την τρίτη νίκη με τον Κεραυνό Θεσπρωτικού. Ο Κάστορας και η Δόξα Πενταλόφου θέλουν την πρώτη τους νίκη, όπως και οι Πρέβεζα και Κοζάνη που δεν έχουν ξεκινήσει καλά τη χρονιά.
Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ομίλου
Στον 3ο όμιλο, η Λαμία δοκιμάζεται στη Νάουσα κόντρα στα Λευκάδια, ενώ τα Τρίκαλα υποδέχονται τον Μαχητή Τερψιθέας και θέλουν να ρεφάρουν την εκτός έδρας ισοπαλία στον Αμπελώνα. Ο Αχιλλέας Δομοκού φιλοξενεί τον Αμπελωνιακό, ενώ ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας κοντράρεται με τη Νάουσα. Η Κύμη θέλει τη νίκη απέναντι στον Δωτιέα Αγιάς, ενώ το Μακροχώρι ψάχνει βαθμούς απέναντι στον ΑΟ Καρδίτσας.
Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ομίλου
Ντέρμπι από τα παλιά διεξάγεται στον 4ο όμιλο, όπου η Κόρινθος φιλοξενεί τον Παναργειακό και έχει το ψυχολογικό αβαντάζ μετά το διπλό στην Καλαμάτα. Η Καλαμάτα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ερμιονίδα, ενώ ο Πανναυπλιακός υποδέχεται τον Παναρκαδικό. Η Αχαϊκή κοντράρεται με τον Άρη Αιτωλικού, ενώ η ΑΕ Καραϊσκάκης θέλει τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟ Βάρδας. Στο ντέρμπι της Ηλείας, η Δόξα Ν. Μανωλάδας μάχεται με τον ΠΦΟ Πανόπουλου, ενώ ο Μεσσηνιακός δοκιμάζεται με τον Εθνικό Σαγέικων. Τέλος, το Μεσολόγγι διασταυρώνει τα ξίφη του με τον Ατρόμητο Αχαΐας.
Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ομίλου
Ο Ιωνικός κοντράρεται στην Μύκονο από τον τοπικό ΑΟ με στόχο να διατηρήσει το απόλυτο στον 5ο όμιλο. Η Προοδευτική αγωνίζεται μακριά από το σπίτι της με τον Ατρόμητο Πειραιά, ενώ οι Τράχωνες υποδέχονται τη Νέα Ιωνία. Τέλος, ο Εθνικός Αστέρας φιλοξενεί τον Κισσαμικό, ενώ τα ματς σε Λαύριο και Πεύκη αναβλήθηκαν.
Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ομίλου
Στον 6ο όμιλο, Ηλυσιακός και Μανδραϊκός ταξίδεψαν στην Κρήτη, καθώς έχουν εκτός έδρας δοκιμασίες με ΠΑΟ Κρουσσώνα και Ερμή Ζωνιανών αντίστοιχα. Η Κηφισιά κοντράρεται με την Τριγλία Ραφήνας, ενώ ο Άγιος Νικόλαος υποδέχεται τον Περαμαϊκό. Η αυλαία πέφτει με το ματς Ηρόδοτος- Αιγάλεω που έχει προγραμματιστεί την Τετάρτη στις 9 Οκτωβρίου, ενώ το Θύελλα Ραφήνας-Πανναξιακός αναβλήθηκε.
Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ομίλου
Πηγή: OnSports

Live Streaming,15:30 Premier League

Live Streaming.16:00 Olympiakos - Veria FC(θα δουμε Link?)


Live Streaming.17:30 Pinheiros - Olympiakos International Tournaments

Live Streaming.18:15 Levadiakos - Kalloni Lekanopedio,Live Streaming.18:15 Panathinaikos - OFI Crete,Live Streaming.18:15 Xanthi - Apollon Smirnis(καποιος αγωνας με Link,η μια απο τα ιδια?)

Live Streaming.20:30 PAOK Saloniki - Panathinaikos(ισως..)

Δεν υπάρχουν σχόλια: