14 Οκτ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δέδας: «Δεν είναι μόνο για τη συμμετοχή ο ΠΑΟΚ»

Δέδας: «Δεν είναι μόνο για τη συμμετοχή ο ΠΑΟΚ» | onsports.gr

Ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει ρόλο κομπάρσου στο φετινό Γιούροκαπ, στο οποίο παίζει στην πρεμιέρα με την Μπούντουτσνοστ, αλλά θέλει να πρωταγωνιστήσει, σύμφωνα με τον Γιώργο Δέδα.
«Είμαστε όλοι μας χαρούμενοι που ξεκινούν οι αγώνες μας στο Eurocup, μία διοργάνωση επιπέδου, που από φέτος έχει και περισσότερους αγώνες, αλλά και περισσότερα παιχνίδια. Δεν είμαστε στη διοργάνωση μόνο για την συμμετοχή, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. Η Buducnost είναι μία έμπειρη ομάδα, με συνεχείς συμμετοχές στο Eurocup και καλή πορεία και περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι.
Έτσι όπως είναι το πρόγραμμα, οι αγώνες που έχουμε είναι συνεχόμενοι κι αυτό μπορεί να φέρνει κούραση, αλλά οι διαφορετικές διοργανώσεις μας βοηθούν να αλλάζουμε παραστάσεις. Είναι καλό για μας που ξεκινάμε τα παιχνίδια μας με εντός έδρας αγώνα και θέλουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθούμε όλοι κι εμείς και ο κόσμος. Και φυσικά να κερδίσουμε», ήταν τα λόγια του παίκτη του «Δικεφάλου του Βορρά». 

Πηγή: OnSports

Live Streaming.19:15 Olympiakos - Panathinaikos 55-45

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΓΗΠΕΔΟ ΣΚΑΛΑΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.Α.Ο ΔΑΦΝΙΟΥ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1-1 ημιx..0-1


 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑ Η 1η ΑΓΩΝΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΒΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ(γιατι ΑΒ στο μικρο κειμενο,που στελνει και ενα μυνημα σε ολους τους παραγοντες Α,Β,Γ κατηγοριας και στην Ε.Π.Σ,αφου οι αλλοι δεν θελουν)

Δεν υπάρχουν σχόλια: