8 Οκτ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αιχμές Εουσέμπιο για Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσπέρασε τον Εουσέμπιο στα γκολ με τη φανέλα της Πορτογαλίας και ο "μαύρος πάνθηρας" αντέδρασε λέγοντας ότι τα δικά του δεν σημειώθηκαν κόντρα σε "Λίχτνεσταϊν ή Αζερμπαϊτζάν".


Ο νυν αρχηγός της εθνικής Πορτογαλίας έφτασε τα 43 τέρματα σε 106 εμφανίσεις (0,4 γκολ ανά ματς) με το χατ τρικ που σημείωσε στη νίκη κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία και άφησε πίσω του τον κορυφαίο παίκτη στην ιστορία της ιβηρικής χώρας, ο οποίος σημείωσε 41 γκολ σε 64 παιχνίδια (0,64 γκολ ανά ματς).
Ο 71χρονος σήμερα Εουσέμπιο, μιλώντας στο "RTP", δεν φαίνεται να αποδέχεται αυτήν την εξέλιξη: "Με λυπεί, επειδή δεν μπορείς να κάνεις συγκρίσεις. Έπαιξα περίπου 60 παιχνίδια και σημείωσα 41 γκολ. Τώρα, μετά από τόσα χρόνια, κάποιος άλλος σημείωσε τόσα πολλά γκολ, αλλά προφανώς αυτό συμβαίνει σήμερα διότι είναι πιο εύκολο να παίζεις ενάντια σε μερικούς αντιπάλους. Ποτέ δεν έπαιξα κόντρα σε Λίχτενσταϊν ή Αζερμπαϊτζάν".
Πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Πορτογαλίας, πάντως, είναι ο Πέδρο Παουλέτα, ο οποίος μεταξύ Αυγούστου 1997 και Ιουλίου 2006 έπαιξε σε 88 ματς και σκόραρε 47 φορές (0,53 γκολ ανά ματς). 

Πηγή: Contra

Live Streaming.22:00 Philadelphia 76ers vs Oklahoma City Thunder Eastern European Summer Time

Live Streaming.21:30 Montepaschi Siena - Varese.Lega Basket Serie A

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Παλεύαμε για να σωθούμε και ξαφνικά... τελικός»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το νέο 9χρονο αστέρι της Ρεάλ

Δεν υπάρχουν σχόλια: