2 Οκτ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φέργκιουσον: "Δεν επιστρέφω"

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον κατέστησε σαφές πως δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στους πάγκους, εξέφρασε τη στήριξή του στον Ντέιβιντ Μόγιες, ενώ αποκάλυψε πως η Τσέλσι τον είχε προσεγγίσει όταν την ανέλαβε ο Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία της στην Premier League, αλλά ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον συνεχίζει να πιστεύει στον Ντέιβιντ Μόγιες.
Ο 71χρονος προπονητής σε συνέντευξή του στο "PBS" αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον πρώην τεχνικό της Έβερτον και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στους πάγκους.
"Η Γιουνάιτεντ είναι σε καλά χέρια με τον Ντέιβιντ Μόγες. Θα πάνε όλα καλά. Είναι ένας καλός προπονητής. Δε με ενδιαφέρει να επιστρέψω στην προπονητική. Θα χάνατε τα λεφτά σας αν ποντάρατε πως θα επιστρέψω.
Έχω πάρει την απόφασή μου. Ήταν η κατάλληλη στιγμή. Δεν υπάρχει επιστροφή για μένα. Έχω μία νέα ζωή. Θέλω να πάω στο Kentucky Derby, στο US Masters, και στο Melbourne Cup. Θέλω να επισκεφτώ τους αμπελώνες στην Τοσκάνη  και τη Γαλλία.
Από εκεί και πέρα, ο Φέργκιουσον αποκάλυψε πως το 2003, όταν ο Ρομάν Αμπράμοβιτς ανέλαβε την Τσέλσι, ο Ρώσος μεγιστάνας τον είχε προσεγγίσει προκειμένου να αναλάβει τους Λονδρέζους: "Χρησιμοποίησαν έναν ατζέντη για να με προσεγγίσει όταν ο Αμπράμοβιτς πήρε τον σύλλογο αλλά εγώ τους ξεκαθάρισα πως δεν υπήρχε περίπτωση. Πάντα το έλεγα αυτό, γιατί να φύγω;". 

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.19:00 CSKA Moscow vs Viktoria Plzen 

Live Streaming.21:45 RSC Anderlecht FC - Olympiakos(για οσους δεν εχουν την δυνατοτητα για Δ.Τ)

Live Sreaming.21:45 Manchester City - Bayern Munchen

Live Straming.21:45 Shakhtar Donetsk - Manchester United

Live Sreaming.21:45 Bayer 04 Leverkusen - Real Sociedad

Live Streaming.21:45 Juventus - Galatasaray

Live Streaming.21:45 Real Madrid - FC Kobenhavn

Live Streaming.21:45 Paris Saint Germain - Benfica Lisbon.Champions League

Δεν υπάρχουν σχόλια: