9 Οκτ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παπασταθόπουλος: «Οταν γυρίσω η ΑΕΚ θα έχει τον πρώτο λόγο»

  Παπασταθόπουλος: «Οταν γυρίσω η ΑΕΚ θα έχει τον πρώτο λόγο»
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος επανέλαβε πως αν κάποτε επιστρέψει στην Ελλάδα η ΑΕΚ θα είναι η ομάδα που θα έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του. Ο αμυντικός της Ντόρτμουντ, μίλησε εξάλλου για την προσπάθεια της Εθνικής να πάρει την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας αλλά και για το ξεκίνημα του στην περσινή φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ.
Αναλυτικά ο «Papas» δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Ξεκίνησα από την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ ήταν η ομάδα που έκανα τα πρώτα μου μεγάλα ποδοσφαιρικά βήματα. Όταν γυρίσω Ελλάδα, η ΑΕΚ θα έχει την πρώτη επιλογή, όπως είχα πει και στο παρελθόν.
Εφόσον δεν τα βρούμε για κάποιο λόγο με την ΑΕΚ ή, φυσικά, η ΑΕΚ δεν έχει στο μυαλό της τον Σωκράτη, τότε και μόνο τότε θα κοιτάξω το μέλλον μου σε κάποια άλλη ομάδα», τόνισε ο Παπασταθόπουλος και μετά μίλησε για την Εθνική:

«Και εγώ, αλλά και τα άλλα τα παιδιά, το έχουν και έχουμε πει πάρα πολλές φορές ότι θέλουμε να είμαστε στη Βραζιλιά. Ανάλογα με αυτό που έχει δείξει η Εθνική τα τελευταία 10 χρόνια, έχουμε την εμπειρία για να είμαστε εκεί».
Από τη συνέντευξη δεν γινόταν να απουσιάσει η αναφορά και στην Μπορούσια Ντόρτμουντ: «Η Ντόρτμουντ ήταν μία επιλογή που ήθελα πολύ το καλοκαίρι, αν και είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες. Είναι το δεύτερο μεγάλο βήμα για μένα, μετά τη Βρέμη, που πήγα εκεί από τη Μίλαν. Βρίσκομαι σε μία καλή ηλικία, έχω εμπειρία και βρίσκομαι σε μία ομάδα που ήθελα και ήθελε κι αυτή να με αποκτήσει». 

Πηγή: Goal

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δώνης: «Μεγάλες προοπτικές στον ΑΠΟΕΛ»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ Α.Ο ΔΑΦΝΙΟΥ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΛΟΓΩ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ Α.Ο ΔΑΦΝΙΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13/10/2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 16:00 μ.μ...

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπαρτσελόνα: Βουτάει… ο Νεϊμάρ; (video)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συγκρίνουν Φετφατζίδη με Τζοβίνκο οι Ιταλοί

Δεν υπάρχουν σχόλια: