16 Οκτ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το σκέφτεται ο Γκάλης

Ο Νίκος Γκάλης μετά το γεύμα των παικτών της ομάδας του Άρη στο πρόσωπό του και τις εκπλήξεις που υπήρξανε στην διάρκειά του σκέφτεται να δώσει το παρών στο Αλεξάνδρειο στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ.

Μετά το γεύμα των παικτών της ομάδας του Άρη στο πρόσωπό του και τις εκπλήξεις που υπήρξανε στην διάρκειά του ο Νίκος Γκάλης σκέφτεται να δώσει το παρών στο Αλεξάνδρειο στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ.
Μέχρι στιγμής πάντως ο «Νικ» δεν έχει πάρει την απόφασή του που θα εξαρτηθεί από τις υποχρεώσεις του και λογικά είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει μέσα στο επόμενο 48ωρο.
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, πάντως σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Sentra FM τοποθετήθηκε για την πρόταση που ετοιμάζεται στο πρόσωπο του Νίκου Γκάλη.
"Και ρόλος και ιδιότητα υπάρχει. Είμαστε κοντά στο να ετοιμάσουμε κάτι για τον Νίκο και να του το προτείνουμε. Σύντομα θα έχουμε την πρόταση έτοιμη, για το από ποιο ρόλο θα βοηθήσει την ομάδα. Είμαστε κοντά στο να ολοκληρώσουμε την πρόταση και μετά θα αποφασίσει ο ίδιος. Το ξέρει και περιμένει", ήταν η απάντησή του.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ συνεχίστηκε σήμερα χωρίς κάποιο πρόβλημα για τον Βαγγέλη Αγγέλου που βλέπει μετά τον Ζήση Σαρικόπουλο και τον Τζέρεμι Χαντ να ανεβάζει ρυθμούς και οριακά να προλαβαίνει ακόμη και το τζάμπολ του Σαββάτου.
Την ίδια ώρα στις τάξεις των γραφείων της ΚΑΕ Άρης υπάρχει έντονη κινητικότητα όσον αφορά την διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Σαββάτου. 

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:30 Siena vs Galatasaray Euroleague.Eastern European Summer Time

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ενας υπέροχος άνθρωπος...

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Τεστ για τον Παναθηναϊκό»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο χάρτης του Μουντιάλ της Βραζιλίας

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σαμπανάτζοβιτς: «Είμαι με την Ελλάδα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: