22 Οκτ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΥΑΛΟ.Ρονάλντο: «Αφήστε ήσυχο τον Μπέιλ!»

Ρονάλντο: «Αφήστε ήσυχο τον Μπέιλ!»
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς και τα ΜΜΕ να μην ασκούν πίεση στον Γκάρεθ Μπέιλ προκειμένου ο Ουαλός άσος να προσαρμοστεί στην Ρεάλ ύστερα από τον τραυματισμό του στην αρχή της θητείας του στους Μαδριλένους. Ο 24χρόνος Μπέιλ αντιμετωπίζει προβλήματα φυσικής κατάστασης από τότε που μεταγράφηκε στους «μερένγκες» αλλά ο Ρονάλντο είναι βέβαιος πως ο Μπέιλ θα προσφέρει στην «βασίλισσα» εάν του δοθεί χρόνος και χώρος να βρει τον ρυθμό του.
«Ο Γκάρεθ τα πάει καλά από τότε που ήρθε στην ομάδα. Δεν έκανε προετοιμασία οπότε αυτό τον δυσκολεύει λιγάκι. Δεν πρέπει να τον πιέζουμε, πρέπει να τον αφήσουμε να βρει τον ρυθμό του, Θέλει να μάθει και είναι φανταστικό παιδί. Δεν θεωρώ πως το να μιλάμε για την τιμή του τον βοηθάει και πρέπει να τον αφήσουμε ήσυχο. Θα προσφέρει πολλά στην ομάδα», δήλωσε ο Πορτογάλος σε συνέντευξη Τύπου.
Ο Ρονάλντο μίλησε και για τον Καρίμ Μπενζεμά: «Ο κάθε παίκτης έχει καλές και κακές στιγμές. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα ακόμα και να δεν σκοράρει πολλά γκολ. Είναι επαγγελματίας και πάντα έτοιμος. Τον βλέπω ευδιάθετο και ήρεμο. Πάντα είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα σκοράροντας ή αλλιώς».
Ο 28χρόνος σούπερ σταρ μίλησε και για την αναμέτρηση με την Γιουβέντους στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»: «Αυτή την στιγμή έχουμε έξι βαθμούς στον όμιλο και δεν μας αρκούν για την πρόκριση. Το ματς με την Γιουβέντους είναι τεράστιας σημασίας. Πάντα κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλουμε να νικήσουμε. Περιμένουμε μια σπουδαία αντίπαλο ακόμα και αν προέρχεται από ήττα στο ιταλικό πρωτάθλημα (σ.σ από την Φιορεντίνα). Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι». 

Πηγή: Goal
Live Streaming.21:45 AC Milan vs FC Barcelona

Live Streaming.21:45 FC Schalke 04 vs Chelsea

Live Streaming.21:45 Arsenal vs Borussia Dortmund

Live Streaming.21:45 Celtic vs Ajax Champions League.Eastern European Summer

Live Streaming.FC Austria Wien vs Atletico Madrid

Live Streaming.FC Porto vs FK Zenit St. Petersburg

Live Streaming.Steaua Bucharest vs FC Basel Champions League.Eastern European Summer Time

Live Streaming.21:45 Olympique Marseille vs Napoli

Δεν υπάρχουν σχόλια: