16 Οκτ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Τεστ για τον Παναθηναϊκό»


«Τεστ για τον Παναθηναϊκό»Αργύρης Πεδουλάκης και Τζέιμς Γκιστ συμφώνησαν ότι το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Λιέτουβος Ρίτας είναι ένα καλό τεστ και μία ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό για να αρχίσει να βρίσκει ρυθμό.

Η πρεμιέρα της Ευρωλίγκας βρίσκει τον Παναθηναϊκό στο Βίλνιους απέναντι στη Λιέτουβος Ρίτας. Ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε πως τέτοια ματς χρειάζονται στην ομάδα του για να αρχίσει να ρολάρει.
«Η Ευρωλίγκα αρχίζει κι αυτό που χρειαζόμαστε είναι αυτά τα δυνατά ματς που έρχονται για να βρούμε το ρυθμό μας. Πρέπει να γίνουμε ομάδα και να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που είχαμε με τραυματισμούς και ατυχίες, όπως αυτό με τον Μπράμο. Οι αγώνες και οι προπονήσεις θα μας φέρουν εκεί που θέλουμε. Είμαστε ακόμη στην αρχή κι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας», δήλωσε ο κόουτς του Παναθηναϊκού.
Ο Τζέιμς Γκιστ δεν έκρυψε την προσμονή του. «Είναι συναρπαστικό που ξεκινά πάλι η Ευρωλίγκα. Όλες οι ομάδες έχουν ποιοτικούς παίκτες φέτος και μεγάλες φιλοδοξίες. Το παιχνίδι της Πέμπτης θα είναι πολύ δύσκολο. Η Λιέτουβος Ρίτας είναι καλή ομάδα με πολύ κόσμο και κατάφεραν να προκριθούν στους ομίλους νικώντας δυνατούς αντιπάλους. Θα είναι ένα τεστ για μας, προκειμένου να δούμε αν μπορούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να δίνουμε μάχη για κάθε κατοχή. Πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε», ανέφερε ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ. 


Πηγή: Σπορ FM 

Live Streaming.21:30 Siena vs Galatasaray Euroleague.Eastern European Summer Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ενας υπέροχος άνθρωπος...

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο χάρτης του Μουντιάλ της Βραζιλίας

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σαμπανάτζοβιτς: «Είμαι με την Ελλάδα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: