4 Οκτ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Καϋμενάκης: "Θα πω στον προπονητή, ποιους δεν θα βάλει"

Μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης έστειλε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Γιάννης Καϋμενάκης, τονίζοντας πως δεν θα κάνει παρέμβαση σχετικά με το ποιοι θα παίζουν, αλλά για το ποιοι δεν θα αγωνίζονται!

Ο Στάικος Βεργέτης είναι επιλογή της διοίκησης του Αστέρα Τρίπολης και θέλουν να τη στηρίξουν και να την υποστηρίξουν με κάθε τρόπο.
Ήδη από τις πρώτες κιόλας μέρες που ο αντικαταστάτης του Σάκη Τσιώλη έχει πιάσει δουλειά, ο Γιάννης Καϋμενάκης βρίσκεται σχεδόν καθημερινά στα αποδυτήρια.


Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, θέλει να δείξει και έμπρακτα πως στηρίζει το Στάικο Βεργέτη και μάλιστα έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Όπως αναφέρει μάλιστα η εφημερίδα "Goal", ο Γιάννης Καϋμενάκης, στη τελευταία του επίσκεψη στα αποδυτήρια της ομάδας, ξεκαθάρισε πως δεν θα δίνει εντολές για ποιος θα παίζει, αλλά για το ποιος δεν θα παίζει.
"Επειδή όλοι διαβάζουμε ορισμένα σχόλια, εγώ δεν θα πω ούτε θα δώσω χαρτάκι στον Στάικο για τους ποιους θα βάλει στην 11άδα να παίξουν. Σίγουρα όμως, θα του πω ποιους να μη βάλει! Και αυτοί θα είναι όσοι δεν θα ματώνουν για τη φανέλα και δεν θα παθιάζονται με την ομάδα...", είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Καϋμενάκης.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, πέταξε το γάντι στους ποδοσφαιριστές και ουσιαστικά τους ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ανεχθεί συμπεριφορές αδιαφορίας. 

Πηγή: Sport 24
Live Streaming..20:00 Real Madrid vs. Uxue Bilbao Basket,Liga ACB Eastern European Summer Time

Live Streaming.22:30 Laboral Kutxa Vitoria vs FC Barcelona.Basketball,,Liga ACB Eastern European Summer Time

Live Streamiing,01:55 Greece vs Brazil.Baskeball.Ολυμπιακός- Πινιέιρος .Eastern European Summer Time

Δεν υπάρχουν σχόλια: