5 Οκτ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ξανά στην Λίβερπουλ ο Νταλγκλίς

Ξανά στην Λίβερπουλ ο ΝταλγκλίςΟ πρώην παίκτης της ομάδας ανήκει πλέον στο διοικητικό συμβούλιο


Με απόφαση του ιδιοκτήτη της Λίβερπουλ, Τζον Χένρι, ο Κένι Νταλγκλίς είναι πλέον μέλος του διοικητικού συμβουλίου με τον Σκωτσέζο να επιστρέφει στον σύλλογο της καρδιάς του μετά τον Μάιο του 2012 όταν αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία.
Σε δηλώσεις του ο Νταλγκλίς, που γνώρισε τεράστιες επιτυχίες με την φανέλα της Λίβερπουλ ως παίκτης, τόνισε: "Είναι τεράστια τιμή να μου ζητούν να επιστρέψω στον σύλλογο. Πάντα έλεγα ότι αν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να βοηθήσω την Λίβερπουλ, θα το κάνω. Όταν μου έγινε η πρόταση, δεν είχα πολλά πράγματα να σκεφτώ. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε την συνεργασία μας στα θέματα της στρατηγικής που ακολουθεί η Λίβερπουλ. Η ομάδα αυτή, έχει δώσει τα πάντα σε εμένα και την οικογένεια μου τα τελευταία 36 χρόνια που βρισκόμαστε εδώ και το συμφέρον του συλλόγου θα είναι πάντα η προτεραιότητα μου".
Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ, Τζον Χένρι, δήλωσε: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αποδέχτηκε την πρόταση μας και ελπίζουμε να προσφέρει και να συμβάλλει στην στρατηγική που θα ακολουθήσουμε σαν σύλλογος. Έχει μοναδική σχέση με τους οπαδούς και η ομάδα θα πάρει πολλά από την εμπειρία του και το πάθος του για την Λίβερπουλ. Γνωρίζει τις αξίες και τις αρχές του συλλόγου και είμαστε περήφανοι που τον έχουμε μαζί μας".

Πηγή: AEK365

Live Streaming.16.00 Α.Ο. Περιστερίου-ΑΕΚ


Live Streaming.14:45 Manchester City - Everton FC Premier League

Live Streaming.16:00 Asteras Tripolis - Atromitos(πιθανον Limk η...)
Live Streaming.17:00 Premier League.Eastern European Summer Time
Live Streaming.18:15 Ergotelis - Platanias(πιθανο Link...η αλλος τροπος)
Live Streaming.19:30 Sunderland - Manchester United Premier League

Live Streaming.20:30 Panionios Athens - Aris Thessaloniki FC

Δεν υπάρχουν σχόλια: