24 Οκτ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Άρχισαν τα όργανα...

Άρχισαν τα όργανα...Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δεν βρήκαν κανένα σημείο επαφής στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι, διαφωνώντας στα πάντα. Ένταση με Σάββα Θεοδωρίδη λόγω... Πανθρακικού.

Ξεκίνησε... νωρίς το «αιώνιο» ντέρμπι. Και μάλιστα με κόντρες, διαφωνίες και εντάσεις. Στη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός διαφώνησαν σε όλα και φαίνεται πως το τελευταίο λόγο θα έχει η αστυνομία.
Εξ’ αρχής είχε συμφωνηθεί τρία άτομα να εκπροσωπήσουν την κάθε ομάδα, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίστηκαν με έξι, κάτι που δημιούργησε αναστάτωση. Έτσι, οι «πράσινοι» απαίτησαν την παρουσία μόνο των τριών, βάσει του αρχικού πλάνου, κάτι που τελικά έγινε μετά από μία μίνι ένταση.
Στη συνέχεια ήρθαν τα πιο «καυτά» ζητήματα. Η αστυνομία, λοιπόν εισηγήθηκε στις πέντε από τις έντεκα σειρές των θυρών 9, 10, 11 του «Απόστολος Νικολαΐδης» να μείνουν κενές για λόγους προστασίας των φιλοξενούμενων. Σε αυτό το σημείο, οι άνθρωποι του τριφυλλιού εκνευρίστηκαν, αφού ξεκαθάρισαν πως σε κανένα άλλο γήπεδο δεν έχει εφαρμοστεί παρόμοιο μέτρο, ενώ και επί τους ουσίας δεν μπορούν να συναινέσουν, αφού υπάρχουν κάτοχοι διαρκείας στις συγκεκριμένες θύρες που δεν νοείται να χάσουν το παιχνίδι.
Επομένως, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού διαφώνησαν πλήρως με αυτή την εισήγηση, αρνήθηκαν να υπογράψουν τα πρακτικά –με τα οποία συμφωνούσε ο Ολυμπιακός- και πλέον το θέμα θα το λύσει αποκλειστικά η αστυνομία. Στο άλλο μέτρο που διαφώνησαν οι «αιώνιοι» είναι στην παρουσία αστυνομικής δύναμης μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που ο Παναθηναϊκός δεν θέλει. Τέλος, η πλευρά των «πράσινων» ξεκαθάρισε πως θα δώσει 10 προσκλήσεις σε εκπροσώπους των «ερυθρολεύκων» για το ντέρμπι, όμως για να γίνει αυτό απαίτησαν να γνωρίζουν όνομα και ιδιότητα του καθενός.
Η ένταση ολοκληρώθηκε με τον Σάββα Θεοδωρίδη. Ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού έκανε παράπονα για την φιλοξενία που έτυχε ο Πανθρακικός στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Η απάντηση του τριφυλλιού άμεση, μέσω του υπευθύνου ασφαλείας, Γιάννη Μπούτσικα που είπε: «Καλά, από που και ως που πήρε ΕΣΑΣ ο Πανθρακικός»;, με τον Θεοδωρίδη να απαντά πως ενημερώθηκε από δημοσιογράφο που καλύπτει το ρεπορτάζ της ομάδας της Κομοτηνής. 

Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.22:05 Bordeaux - APOEL Nicosia FC Europa League

Live Streaming.21:45 Galatasaray Liv Hospital Istanbul vs Olympiacos Euroleague

Live Streaming. 20:00 PAOK Saloniki - Maccabi Haifa FC Europa League

Live Streaming.20:00 Apollon Limassol - Lazio Europa League

Live Streaming.18:55 Uefa Europa League - Simulcast Eastern European Summer Time

Live Streaming.19:00 Shakhtyor Karaganda vs AZ Alkmaar 1-1  

Δεν υπάρχουν σχόλια: