13 Οκτ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δοκιμές από Σάντος, σκέψεις για αλλαγές ενόψει Λιχτενστάιν

Ο Φερνάντο Σάντος ξεκίνησε τις πρώτες του δοκιμές ενόψει Λιχτενστάιν, δείχνοντας διάθεση για να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα

Με διπλή προπόνηση ξεκίνησε την Κυριακή (13/10) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά η προετοιμασία της Εθνικής για την αναμέτρηση με το Λιχτενστάιν την προσεχή Τρίτη (15/10, 20.00).
Στην πρωινή προπόνηση ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός δεν φανέρωσε τα πλάνα του, καθώς είχε περισσότερο τον χαρακτήρα του χαλαρώματος σε αντίθεση με το απόγευμα.
Στη απογευματινή προπόνηση ο Πορτογάλος προπονητής έδειξε κάποια πράγματα για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο τελευταίο ματς του ομίλου και η οποία θα έχει αρκετές αλλαγές, θέλοντας να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους παίκτες.
Συγκεκριμένα, ο Φερνάντο Σάντος παρέταξε στο 4-3-3 τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια, τον Βύντρα στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Χολέμπας στο αριστερό και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Κατσουράνη-Σιόβα.
Στην μεσαία γραμμή η τριάδα ήταν Ταχτσίδης, Κονέ, Καραγκούνης και στην επίθεση οι Σαμαράς (αριστερά), Σαλπιγγίδης (δεξιά), Μήτρογλου (κορυφή).
Θέση στην μεσαία γραμμή διεκδικεί και ο Τζιόλης (αντί του Ταχτσίδη), ο οποίος μαζί με τον Παπασταθόπουλο (δεν θα χρησιμοποιηθεί στον αγώνα για λόγους ξεκούρασης) έκαναν την Κυριακή ατομικό πρόγραμμα (αποφόρτιση).
Η προετοιμασία της Εθνικής θα συνεχιστεί την Δευτέρα (14/10) με προπόνηση στον Άγιο Κοσμά στις 17.30 το απόγευμα, ενώ ο Σάντος θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου λίγο νωρίτερα στις 16.45.
Η προπόνηση της Εθνικής ομάδας του Λιχτενστάιν είναι προγραμματισμένη για τις 20.00 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και η συνέντευξη Τύπου στις 19.30 στον ίδιο χώρο. 

Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΓΗΠΕΔΟ ΣΚΑΛΑΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.Α.Ο ΔΑΦΝΙΟΥ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1-1 ημιx..0-1


Δεν υπάρχουν σχόλια: