24 Οκτ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπρένταν Ρότζερς κατά Άλεξ Φέργκιουσον!

Μετά την σκληρή κριτική του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον απέναντι στη νυν ομάδα της Λίβερπουλ αλλά και στον Στίβεν Τζέραρντ, ο Μπρένταν Ρότζερς "απάντησε" στον πρώην τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον εξακόντισε βέλη προς πολλές κατευθύνσεις μέσω της δεύτερης αυτοβιογραφίας του παρουσίασε πριν μερικές ημέρες και από την σκληρή κριτική του δεν γλίτωσαν ούτε η μεγαλύτερη διαχρονική αντίπαλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ.
Η αναφορά του όμως στον αρχηγό των "κόκκινων, Στίβεν Τζέραρντ, για το οποίον εξέφρασε την πεποίθηση ότι δεν ανήκει στην κατηγορία των τοπ-σταρ, "υποχρέωσε" τον Μπρένταν Ρότζερς να πάρει θέση και να υπερασπιστεί τον Άγγλο διεθνή άσο.


"Όποιος έμαθε για αυτό τον ισχυρισμό θα είπε πιθανότατα πως ήταν πολύ σκληρός.
Έχω παρακολουθήσει εδώ και πολλά χρόνια τον Στίβεν και αναγνώριζα ότι ήταν κορυφαίος παίκτης αλλά μόνο όταν έρχεσαι εδώ και δουλεύεις μαζί του και συνειδητοποιείς πόσο επαγγελματίας είναι σε καθημερινή βάση, καταλαβαίνεις το επίπεδό του.
Είναι ένας τύπος που στα 33 του χρόνια είναι ένας κορυφαίος παίκτης. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό ταλέντο και δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που να το αμφισβητεί αυτό", τόνισε ο τεχνικός των "κόκκινων".
Παράλληλα, έδραξε της ευκαιρίας από τις "αποκαλύψεις" που έκανε ο Φέργκιουσον εις βάρος του Ρόι Κιν για να εκφράσει την αντίθεση του, τονίζοντας πως κάποια πράγματα που λέγονται μέσα σε μία ομάδα δεν πρέπει να βγαίνουν ποτέ από τα αποδυτήρια.
 "Όποιος είναι στον χώρο του ποδοσφαίρου ξέρει πως ό,τι λέγεται πίσω από κλειστές πόρτες και στα αποδυτήρια είναι κάτι που δεν θέλεις να ξανακούσεις. Αυτό είναι πολύ σημαντικό.
Θέλεις να γνωρίζεις πως μπορείς να μιλάς ανοιχτά και να έχεις ειλικρινή επικοινωνία, η οποία δεν θα βγει προς τα έξω. Σίγουρα αυτό είναι κάτι που γίνεται πολύ δύσκολο στη σύχρονη εποχή.
Πάντα πίστευα ότι χρόνια πριν μπορούσες να πεις τέτοια πράγματα, ότι οι άνθρωποι ήταν ανοιχτοί να σε ακουσουν και έντιμοι μαζί σου, όμως όταν τελείωνε η κουβέντα όλα ξεχνιούνται και συνεχίζεις.
Όσο ο χρόνος προχωράει και οι νέες τεχνολογίες και η επικοινωνία μέσω των social media αναπτύσσεται, όλα γίνονται πιο δύσκολα. Θα ήθελες να πιστεύεις ότι εξακολουθούν να υπάρχουν μερικές ηθικές αξίες και κώδικες ώστε όταν λες κάτι να μένει εντός των τειχών..."

Πηγή: Sport 24

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο "Ζοτς", οι Αγγελόπουλοι και ο Ολυμπιακός!

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Θύμα" ρατσισμού ο Τουρέ, καταγγελία της Σίτι στην UEFA

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Μίτσελ στα καλύτερά του...

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι διαιτητές της 9ης αγωνιστικής

Live Streaming.18:55 Uefa Europa League - Simulcast  Eastern European Summer Time

Live Streaming.19:00 Shakhtyor Karaganda vs AZ Alkmaar Eastern European Summer Time

Live Streaming.20:00 Apollon Limassol - Lazio Europa League

Live Streaming. 20:00 PAOK Saloniki vs Maccabi Haifa FC

Live Streaming.22:05 Bordeaux - APOEL Nicosia FC Europa League

Δεν υπάρχουν σχόλια: