14 Οκτ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μίσσας: «Όλοι τεστάρονται στο ΣΕΦ»

Μίσσας: «Όλοι τεστάρονται στο ΣΕΦ»Το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ανέλυσε ο Κώστας Μίσσας, ο οποίος τόνισε πως όλοι τεστάρονται από πλευράς ετοιμότητας.

Αναλυτικά όσα είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:
Για το αποψινό ντέρμπι: «Μιλάμε για πρεμιέρα, για δύο ομάδες που δεν είναι έτοιμες κι έχουν τραυματισμούς, αλλά δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά από τη στιγμή που τα έφερε έτσι η κλήρωση. Όλοι τεστάρονται από πλευράς ετοιμότητας σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι που έχει ιδιαιτερότητες από πλευράς συγκέντρωσης και ενέργειας. Το χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχει κόσμος. Αυτό είναι πολύ άσχημο για το μπάσκετ».
Για το πού θα κριθεί το ματς: «Σίγουρα ο Ολυμπιακός παίζει στην έδρα του, έστω και χωρίς κόσμο. Έκαναν κάποιες επιλογές στη φροντ-λάιν αντι-Λάσμε, αντι-Γκιστ για να αντιστοιχήσει με τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός παίζει με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Θα παίξει μεγάλο ρόλο τι ποσοστά θα έχει στην περιφέρεια ο Ολυμπιακός. Οι προπονητές προσπαθούν και καλά κάνουν να μειώσουν την πίεση, αλλά επειδή έχω παίξει σε τέτοια ματς, η πίεση είναι στο κόκκινο, είτε είναι στην αρχή, είτε στη μέση, είτε στο τέλος της περιόδου».
Για το επίπεδο του πρωταθλήματος: «Ιστορικά θα δούμε ότι η ψαλίδα άρχισε να μεγαλώνει από τη στιγμή που άρχισε η ιστορία με τα τηλεοπτικά και έπαψαν να μοιράζονται τα χρήματα δια 14. Όταν ήμουν στον Παπάγου έφερα τον συγχωρεμένο Αλφόνσο Φορντ, αλλά είχαμε τη δυνατότητα να φέρουμε έναν παίκτη με 220.000 δολάρια. Έτσι με 1-2 καλές επιλογές ξένων, μπορούσες να νικήσεις τις μεγάλες ομάδες. Τώρα τόσο είναι όλο το μπάτζετ μιας ομάδας. Πλέον το πρωτάθλημα είναι καθαρά δύο ταχυτήτων, παρότι στη δεύτερη ταχύτητα φέτος θα έχουμε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα σε σχέση με το περσινό. Ο Πανιώνιος θα είναι δυνατός, ο ΠΑΟΚ θα ανέβει όταν πάρει ψηλό, ο Άρης θα είναι καλός αλλά δεν ξέρω πόσο θα αντέξει χωρίς ξένους… Οι πέντε μεγάλες ομάδες στο μπάσκετ από πλευράς χάρτη είναι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Άρης και ΑΕΚ. Υπήρχαν κι άλλες δυνατές ομάδες, όπως ο Πανιώνιος και ο Ηρακλής, αλλά αυτές οι πέντε έχουν τον περισσότερο κόσμο κι όταν είναι δυνατές, έχουμε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Και στην Ισπανία, που είναι το καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης, αν εξαιρέσουμε 5-6 ομάδες πλέον οι υπόλοιπες έχουν οικονομικά προβλήματα». 

Πηγή: Gazzetta

Live Streaming.19:15 Olympiakos - Panathinaikos Greece Basketball League

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΓΗΠΕΔΟ ΣΚΑΛΑΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.Α.Ο ΔΑΦΝΙΟΥ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1-1 ημιx..0-1


 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑ Η 1η ΑΓΩΝΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΒΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ(γιατι ΑΒ στο μικρο κειμενο,που στελνει και ενα μυνημα σε ολους τους παραγοντες Α,Β,Γ κατηγοριας και στην Ε.Π.Σ,αφου οι αλλοι δεν θελουν)

Δεν υπάρχουν σχόλια: