10 Οκτ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συμμαχία Μελισσανίδη-Σαββίδη για την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου

Συμμαχία Μελισσανίδη-Σαββίδη για την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρουΓια κοινό μέτωπο ώστε να κρίνονται οι τίτλοι μόνο μέσα στα γήπεδα μιλάει η Live Sport

Μια ακόμα συνάντηση είχαν ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Ιβάν Σαββίδη στα πλαίσια του Πανελλαδικού Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών ενώ ακολούθησε "πριβέ" κουβέντα τους στο «Παλατάκι» της Καλαμαριάς. Ο αμοιβαίος σεβασμός είναι δεδομένος με τους δύο άνδρες να έχουν ισχυρούς δεσμούς λόγω της κοινής ποντιακής τους καταγωγής.
Σύμφωνα λοιπόν με σημερινό δημοσίευμα της Live Sport στο νέο τετ α τετ Μελισσανίδη-Σαββίδη συζητήθηκε η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και η προσπάθεια να υπάρξει κάθαρση. Όπως αναφέρει η εφημερίδα ο Μελισσανίδης χαρακτηρίζει τον Σαββίδη «Ποντιάρα» λόγω της ενεργού συμμετοχής του στα κοινά των Ποντίων και τον θεωρεί ισχυρό σύμμαχο για να αλλάξει η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
"Υπάρχει ένας άτυπος συνασπισμός ενάντια σε ό,τι θεωρούν πως αντιπροσωπεύει αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός" αναφέρει η εφημερίδα τονίζοντας πως οι δύο επιχειρηματίες θέλουν να βάλουν τέλος στη... βασιλεία του παρασκηνίου με τον τίτλο του πρωταθλητή θα κρίνεται μόνο μέσα στο γήπεδο. Στο μέτωπο κατά του Μαρινάκη, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, φαίνεται να συμμετάσχει και ο Γιάννης Αλαφούζος που είχε συζήτηση με τον Σαββίδη για το θέμα πριν το ντέρμπι της Τούμπας.
Επιθυμία όλων είναι αρχικά η αλλαγή στην ΕΠΟ η οποία θεωρούν πως αυτή τη στιγμή "ελέγχεται" από τον Ολυμπιακό με τον Θοδωρή Ζαγοράκη να έχει ενεργοποιηθεί πάνω σε αυτό το θέμα.

Πηγή: AEK365

Live Streaming.14:30 Indiana Pacers vs Houston Rockets NBAEastern European Summer Time

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το τρέιλερ της εκπομπής του Καντονά για το ντέρμπι των «αιωνίων» (video)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός: «Βλέπει» Μήτρογλου η Άρσεναλ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κανονικά το τζάμπολ στα Εθνικά Πρωταθλήματα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αυτοί χτίζουν το γήπεδο!ΑΕΚ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Προπονηθήκαμε με τις φωνές των ΠΑΟΚτζήδων»

Δεν υπάρχουν σχόλια: