1 Οκτ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Κανείς δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ"

Ο Κώστας Μαλιούφας φιλοξενήθηκε στο αθλητικό Metropolis και ανάμεσα στα άλλα άσκησε κριτική στους ανθρώπους που περιβάλλουν τον Ιβάν Σαββίδη με αφορμή τον κακό μεταγραφικό σχεδιασμό:
"Υπάρχουν άνθρωποι μέσα στην ομάδα που έχουν φάει το ποδόσφαιρο με το κουτάλι και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο. Απαγορεύεται να μην ξέρουν που πάσχει η ομάδα για να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις. Δεν υπάρχει άτομο να πάρει την ευθύνη των επιλογών στις μεταγραφές. Ο ΠΑΟΚ ήθελε έναν αμυντικό αλλά και ένα επιθετικό χαφ. Από την στιγμή που έφυγε ο Δώνης, έπρεπε ο ΠΑΟΚ να έχει έτοιμη λύση και να προετοιμαστεί από τότε για την νέα χρονιά"
Για την κριτική στον Στέφενς: "Αν ο Στέφενς ήταν Έλληνας τι θα γινόταν τώρα; Δείτε για παράδειγμα τι έγινε με τον Δερμιτζάκη. Απέκλεισε την Φενέρ, και επειδή δεν κερδίσαμε τον Άρη, έφυγε σαν κυνηγημένος. Εγώ περίμενα τον ΠΑΟΚ πολύ καλύτερο με τον Στέφενς προπονητή και δεν τον βλέπω..."
Για το που εστιάζει την κριτική του: "Δεν είμαι ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Όσα ματς τα έχει κερδίσει τα πήρε λόγω της ατομικής ποιότητας. Ο κόσμος περιμένει πολλά από την ομάδα. Δε βλέπω αυτοματισμούς και γρήγορη εναλλαγή της μπάλας αλλά και προώθηση της από την άμυνα στην επίθεση. Όμως υπάρχουν παίκτες που έχουν την ποιότητα αλλά δεν τη βγάζουν στο γήπεδο. Σίγουρα σε κάποια ματς θα βγουν οι αυτοματισμοί αλλά μέχρι στιγμής σε κανένα ματς δεν έχει ενθουσιάσει τον κόσμο. Δεν υπάρχει δικαιολογία πιστεύω..."
Για τον Λούκας: "Ο Λούκας μπορεί να έχει την κάθετη πάσα αλλά δεν έχει ουσία. Μπορεί να έχει καλή εκτέλεση στα στημένα αλλά δεν μπορείς μόνο με στημένα να κερδίσεις ματς"
Για τον Στοχ: "Τον έχουν διαβάσει όλοι οι προπονητές και ντουμπλάρουν την άμυνα πάνω του. Αν δεν βγει ένας κρυφός παίκτης από πίσω δε θα μπορεί να ελευθερωθεί ο Στοχ."
Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: "Ο Παναθηναϊκός ανεβαίνει και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αν ο ΠΑΟΚ συνεχίσει να παρουσιάζει το ίδιο πρόσωπο"
Για τον αγώνα με την Άλκμααρ: "Είδα το ματς με τον Ατρόμητο. Είναι μια ομάδα που της αρέσει να ρισκάρει και εκεί πρέπει να χτυπήσει ο ΠΑΟΚ" 

Πηγή: PaokMania

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 1/10/1929 ΚΑΙ Ο ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ...

Live Streaming.19:00 FK Zenit St. Petersburg vs FC Austria Wien.Live Sreaming.21:40 Champions League Simulcast!

Live Streaming.21:45 Ajax vs AC Milan

Live Streaming.21:45 FC Porto vs Atletico Madrid

Live Streaming.21:45 Celtic vs FC Barcelona

Live Streaming.21:45 FC Basel vs FC Schalke 04

Live Streaming.21:45 Steaua Bucharest vs Chelsea

Live Streaming. 21:45 Borussia Dortmund vs Olympique Marseille

Live Streamg.21:45 Arsenal vs Napoli.Cahmpions League Eeastern Summer Time

Δεν υπάρχουν σχόλια: