12 Οκτ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στους "8" της Ευρώπης ο Γκιώνης

Ο Παναγιώτης Γκιώνης προκρίθηκε και αγωνίζεται απόψε (20.00) στα προημιτελικά του απλού ανδρών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πινγκ πονγκ. Διεκδικεί μετάλλιο.

Στους 8 καλύτερους αθλητές της γηραιάς ηπείρου είναι εδώ και λίγα λεπτά ο Παναγιώτης Γκιώνης! Επικράτησε με 4-3 σετ σ’ ένα ακόμα ματς-θρίλερ και πέρασε για πρώτη φορά στην καριέρα στα προημιτελικά του απλού ανδρών σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα!


Τελευταίο του "θύμα" ο Ρώσος Κιρίλ Σκάτσκοφ. Με ανεξάντλητες ψυχικές και σωματικές δυνάμεις έκαμψε στις λεπτομέρειες έναν ακόμα αθλητή, που είναι ψηλότερα στη διεθνή κατάταξη κι εξακολουθεί να «τρελαίνει» όλο τον κόσμο στο Schwechat-Multiversum όντας ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της διοργάνωσης! Έκανε ήδη το κάτι παραπάνω, δικαίωσε τον εαυτό του για τις προσπάθειες χρόνων και χάρισε μία ακόμα διάκριση στην ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση, αλλά δεν…χορταίνει.
Το βράδυ στις 9 ώρα Ελλάδας κοντράρει τον Πορτογάλο Τιάγκο Απολόνια, ο οποίος στη 16άδα έκανε την έκπληξη και απέκλεισε τον Γερμανό Πάτρικ Μπάουμ με 4-1 σετ! Ο συγκεκριμένος αθλητής είναι απολύτως στα μέτρα του Γκιώνη κι αν έρθει η νέα νίκη εξασφαλίζεται αμέσως το μετάλλιο, αφού δεν προβλέπεται αγώνας γα τις θέσεις 3-4.
Τα σετ του αγώνα με τον Σκάτσκοφ: 11-6, 4-11, 11-9, 12-14, 9-11, 11-8 και 11-7. 

Πηγή: Sport 24

LIVE: Πιερικός - Ηρακλής

Live:ΠΑΟΚ-Κολοσσός,ΚΑΟΔ - Άρης,Τρίκαλα - Κηφισιά Basket League

Δεν υπάρχουν σχόλια: