1 Οκτ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΤΟΣΑ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ Η ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 60 εκατομμύρια για να «σώσουν» τον Μόγιες!

60 εκατομμύρια για να «σώσουν» τον Μόγιες!Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να δώσει περίπου 60 εκατομμύρια ευρώ στον Ντέιβιντ Μόγιες τον Ιανουάριο με σκοπό ο Σκωτσέζος τεχνικός να διαλέξει τους παίκτες που επιθυμεί για να ενδυνάμωσει την ομάδα του. Η Γιουνάιτεντ έχει κάνει πολύ κακή αρχή στο αγγλικό πρωτάθλημα και το ρόστερ των «κόκκινων διαβόλων» ενισχύθηκε μόνο με τον Μαρουάνε Φελαϊνί το καλοκαίρι με τον κόσμο της αγγλικής ομάδας να έχει δυσανασχετήσει πολύ για αυτό το γεγονός.
Ο Μόγιες λέγεται ότι με αυτά τα χρήματα θα κινηθεί αρχικά για τον παλιό του παίκτη από την Έβερτον, τον Λέιτον Μπέινς, για τον οποίο είχε κάνει μια πρόταση 17 εκατομμυρίων στα «ζαχαρωτά» το καλοκαίρι που είχε απορριφθεί, και αναμένεται να επανέλθει τον Ιανουάριο με προσφορά πάνω από 20 εκατομμύρια.
Επίσης, οι «κόκκινοι διάβολοι» θα κινηθούν και για τον Αντέρ Ερέρα από τον Μπιλμπάο, ο οποίος ήταν και το καλοκαίρι στις προτιμήσεις της αγγλικής ομάδας, αλλά η ρήτρα του Ισπανού χαφ αγγίζει τα 36 εκατομμύρια ευρώ.
Ενδεικτικό της ανάγκης που υπάρχει για μεταγραφές στην Γιουνάιτεντ ήταν η δήλωση του ίδιου του Μόγιες ο οποίος είπε πως με αυτό το ρόστερ θα είναι πολύ δύσκολο για την ομάδα του να κατακτήσει το Champions League.

Πηγή: Goal

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 1/10/1929 ΚΑΙ Ο ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ...

Live Streaming.19:00 FK Zenit St. Petersburg vs FC Austria Wien Cahmpions League

Live Streaming.21:45 Ajax vs AC Milan

Live Streaming.21:45 FC Porto vs Atletico Madrid

Live Streaming.21:45 Celtic vs FC Barcelona

Live Streaming.21:45 FC Basel vs FC Schalke 04

Live Streaming.21:45 Steaua Bucharest vs Chelsea

Live Streaming. 21:45 Borussia Dortmund vs Olympique Marseille

Live Streamg.21:45 Arsenal vs Napoli.Cahmpions League Eeastern Summer Time

Δεν υπάρχουν σχόλια: