28 Οκτ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 400 ΟΠΑΔΟΥΣ Αποθέωση για Ρόμα κατά την επιστροφή!

Αποθέωση για Ρόμα κατά την επιστροφή!
Η Ρόμα πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της μετρώντας εννέα νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές στην Serie A, μια επίδοση που ισοφάρισε το ρεκόρ της Γιουβέντους του Καπέλο από τη σεζόν 2005-06. Η τελευταία νίκη των «ροσονέρι» ήρθε χθες (27/10) επί της Ουντινέζε και μάλιστα αποκτά μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς ότι η μάδα του Ούντινε ήταν αήττητη στα προηγούμενα 22 εντός έδρας παιχνίδια της!
Έτσι η ομάδα της Ρώμης έφτασε τους 27 βαθμούς, δηλαδή πέντε περισσότερους από τις Νάπολι και Γιουβέντους που ακολουθούν.
Ο ενθουσιασμός που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της Ρόμα είναι τόσο μεγάλος που το βράδυ της Κυριακής περίπου 400 από αυτούς υποδέχθηκαν την αποστολή κατά την άφιξή της στην Ρώμη και την αποθέωσαν!
Ο αρχηγός Φραντσέσκο Τότι αποθέωσε και εκείνος τους συμπαίκτες του λέγοντας: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου που έδειξαν όλοι θάρρος, δύναμη, και όπως λέμε εμείς, δύο τέτοιες μπάλες. Όλοι εμείς είμαστε η Ρόμα ανεξάρτητα από το ποιος αγωνίζεται κάθε φορά», σημείωσε ο Τότι ο οποίος στη συνέχεια ευχαρίστησε και τους οπαδούς της ομάδας: «Μας υποστήριξαν μαζικά ακόμα και κόνρα στην Ουντινέζε που στο γήπεδό της είχε να χάσει μία ζωή. Μεγάλοι»!.
Επίσης, Ρούντι Γκαρσία αναφέρθηκε στην δυναμική που βγάζει η Ρόμα, ενώ στάθηκε και στη συνεισφορά των τριών παικτών που πέρασαν αλλαγή στο ματς. Δηλαδή τους Μαρκίνιο, Μπράντλεϊ, αλλά και τον Βασίλη Τοροσίδη που μπήκε στο 68ο λεπτό.
«Οι Μπράντλεϊ και Μαρκίνιο ήταν οι σωστές λύσεις για να δημιουργήσουμε κινδύνους όταν ήμασταν κουρασμένοι, και το ίδιο χρήσιμος ήταν και ο Τοροσίδης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γκαρσία. 

Πηγή: Goal

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΟΚ: Φόρος τιμής στους ήρωες του ’40

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πλατινί: Να αυξήσουμε σε 40 τις ομάδες του Μουντιάλ

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Αμερικανός γκολκίπερ που τα πιάνει όλα

ΓΗΠΕΔΟ ΓΕΡΑΚΙΟΥ:ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΚΑΣΤΡΟ ΓΕΡΑΚΙΟΥ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 0-3 ΗΜΙΧ.0-3

Δεν υπάρχουν σχόλια: