8 Οκτ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:20.000 εισιτήρια ο Ηλυσιακός ενόψει AEK!

Την απόφαση να τυπώσει περισσότερα από 20.000 εισιτήρια για το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ, που θα γίνει στο ΟΑΚΑ, πήρε η διοίκηση του τυπικά γηπεδούχου Ηλυσιακού!


Η ομάδα του Ζωγράφου είχε δηλώσει ως δεύτερη έδρα το Ολυμπιακό Στάδιο στην αρχή της σεζόν και η κληρωτίδα του Κυπέλλου Γ' Εθνικής, την "αποζημίωσε" φέρνοντάς της ως αντίπαλο στην 2η φάση της διοργάνωσης την ΑΕΚ.
Ετσι για το συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή (13/10, 15:00GR) δήλωσε έδρα στην ΕΠΟ το Ολυμπιακό Στάδιο και αναμένεται να τυπώσει κάτι παραπάνω από 20.000 εισιτήρια, ώστε να καλύψει τις ανάγκες των οπαδών της ΑΕΚ, η οποίοι θα θελήσουν να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Τα εισιτήρια θα πωλούνται προς 5 και 10 ευρώ και στον Ηλυσιακό ελπίζουν σε αυξημένη προσέλευση του κόσμου, ώστε και να καλυφθούν τα έξοδα προς τη διοίκηση του ΟΑΚΑ για τη χρήση του γηπέδου, αλλά και για να... βγει η χρονιά από οικονομικής άποψης.
Προς ενημέρωση και αποφυγή παρεξηγήσεων, ο Ηλυσιακός όπως και η ΑΕΚ υπενθυμίζουν ότι τα διαρκείας που έχουν προμηθευτεί οι φίλοι της Ενωσης δεν ισχύουν για το συγκεκριμένο παιχνίδι. 


Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πιτσιρικάς μπαίνει στο γήπεδο κατά τη διάρκεια αγώνα και βάζει γκολ

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σκρτελ: «Δυνατή η Ελλάδα»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βοσνιάδης: «Δεν γινόταν αλλιώς»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η πρώτη μάχη στο Κύπελλο ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παναθηναϊκός: Το… ποδο-μπάσκετ Βλάντο και Γάιου! (video)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τερματοφύλακας ετών 50!

Δεν υπάρχουν σχόλια: